BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAlkoçlar ve Sabancı neden kavga etti?----

Alkoçlar ve Sabancı neden kavga etti?

Alkoçlar ve Sabancı neden kavga etti?
15 Eylül 2015 - 14:04 www.finansgundem.com

Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı kavgalara başladı. Kavga nedeni ise çok ilginç...

Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı'nın yaza damga vuran aşkına nazar değdi. Sosyetik çift, Sabancı'nın eski sevgilisi Lara Surol yüzünden şiddetli bir tartışma yaşadı.

Sabah'ın haberine göre, cemiyet hayatının iki gözde bekarı Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı, yaklaşık 1 ay önce başlayan aşklarıyla magazin gündemine yerleşti. Yıllardır süren arkadaşlıkları Göcek'te aşka dönüşen sosyetik çift, geçtiğimiz hafta şiddetli bir tartışmaya tutuştu.

Dedikodulara göre Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı arasındaki ilk kriz 30 Ağustos pazar akşamı yaşandı.

İLK TARTIŞMA 30 AĞUSTOS'TA

Eğlenmek için Reina'ya giden genç çiftin tadı, hemen karşı localarında oturan Lara Surol'u görünce kaçtı. Hakan Sabancı'nın eski sevgilisiyle göz göze geldiğini gören Alkoçlar, sosyetik aşkını da alıp apar topar mekandan çıktı.

Aslışah Alkoçlar, birkaç gün sonra da Hakan Sabancı'nın Instagram'dan Lara Surol'un fotoğraflarını beğendiğini fark etti.

ESKİ AŞKINI TAKİBİ BIRAKMADI

Bunun üzerine sosyetik çift, yeniden tartıştı. Bu arada genç kızların sevgilisi Sabancı'nın halen Instagram hesabında takip ettiği '341' kişi arasında eski sevgilisi Lara Surol'un da olması gözlerden kaçmadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)