BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAliyev: İkinci bir Ermeni devletine izin vermeyeceğiz----

Aliyev: İkinci bir Ermeni devletine izin vermeyeceğiz

Aliyev: İkinci bir Ermeni devletine izin vermeyeceğiz
27 Mayıs 2016 - 22:43 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan topraklarında hiçbir zaman ikinci bir Ermeni devleti kurulmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Aliyev, 28 Mayıs 1918'de ilan edilen cumhuriyetin 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Günü resepsiyonunda yaptığı konuşmada Azerbaycan halkını kutlayarak barış, huzur ve istikrar temennisinde bulundu.

Azerbaycan'ın İslam dünyasında ilk demokratik cumhuriyet olarak kurulmasını tarihi bir olay olarak nitelendiren Aliyev, cumhuriyetin kurucularının halkın kalbinde daima yaşayacağını vurguladı.

ERMENİSTAN'A SERT MESAJ!
Ermenistan-Azerbaycan çatışması ve Dağlık Karabağ sorununa da değinen Aliyev, sorunun Azerbaycan'ın toprak bütünlüğü çerçevesinde çözülmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Azerbaycan halkı ve devleti, hiçbir zaman topraklarımızda ikinci bir Ermeni devletinin kurulmasına müsaade etmeyecek" dedi.

Azerbaycan Çevre ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hüseyingulu Bağırov, altın rezervlerinin 2 katına çıktığını açıkladı.

Ordunun güçlendirilmesinden, ekonomik reformlardan, Güney Gaz Koridoru'ndan bahseden Aliyev, "Azerbaycan hiçbir zaman şimdiki kadar güçlü olmamıştı. Kendi kaderimizin sahibi, bağımsız ülke, özgür halkız. Dünya çapında kendi yerimiz var ve bağımsızlık, kalkınma yoluyla yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)