BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlipay'in hedefi Avrupa'da 10 milyon KOBİ!----

Alipay'in hedefi Avrupa'da 10 milyon KOBİ!

Alipay'in hedefi Avrupa'da 10 milyon KOBİ!
15 Kasım 2019 - 15:26 www.finansgundem.com

Çinli ödeme devi Alipay, 5 yılda Avrupa’da 10 milyon küçük ve orta ölçekli işletmeye (KOBİ) hizmet vermeyi hedefliyor.

Çinli e-ticaret devi Alibaba'nın şirketlerinden ödeme platformu Alipay, 5 yılda Avrupa’da 10 milyon küçük ve orta ölçekli işletmeye (KOBİ) hizmet vermeyi hedefliyor. Fintechistanbul'da yer alan habere göre, Worldline ile olan ortaklığını genişleten Alipay’in Asya’daki e-cüzdan ortakları, artık Alipay’in satış noktası bulunan Avrupalı işletmeler de ödemeleri kabul edecek. Bu da Avrupa’daki Asyalı turistlerin daha fazla harcama yapabileceği anlamına geliyor. Bunun yanı sıra Ant Financial’ın ödeme platformu, dünyadaki hava limanlarında seyahat eden turistleri yakalamak için ‘Mini Programlar’ da geliştiriyor.

ÇİNLİLER'İN YÜZDE 87'Sİ ALİPAY KULLANIYOR

Alipay şu anda Avrupa’da 120’den fazla finansal kuruluşla çalışıyor ve büyüme fırsatlarını değerlendirmek için seyahat acentelerine odaklanarak üçüncü parti hizmet sağlayıcılarla ortak olmaya devam edecek. Statista’nın verilerine göre, 18 ile 69 yaş arasındaki Çinlilerin yüzde 87’si finansal ihtiyaçlarını gidermek için Alipay kullanıyor. Ayrıca Alipay, Asya Pasifik bölgesindeki e-cüzdan ortaklarıyla birlikte 1.2 milyardan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Alipay Ortakları Küresel Zirvesi’nde konuşan Ant Financial CEO’su Eric Jing, şirketin bu ortaklıklardaki gücünü arttırması gerekeceğinin altını çizerek, “Büyümemiz ancak kurduğumuz ortaklar ağı sayesinde mümkün oldu. Birlikte çalışarak herkesin her yerde iş yapmasını kolaylaştıracağız. Yenilikçi çözümlerimiz Avrupa’daki işletmelere ve sayısı gittikçe artan turistlere daha iyi hizmet etmek için yardımcı olacak“ değerlendirmesinde bulundu.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)