BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAli Nihat Gökyiğit son yolculuğuna uğurlandı----

Ali Nihat Gökyiğit son yolculuğuna uğurlandı

Ali Nihat Gökyiğit son yolculuğuna uğurlandı
26 Ocak 2023 - 18:35 www.finansgundem.com

Tekfen Holding ve TEMA Vakfını onursal başkanı Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayatını kaybetti. Gökyiğit Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Tekfen Holding ve TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) vakfı kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gökyiğit için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende taziyeleri Gökyiğit'in kızı Vahide Gigin, damadı Murat Gigin kabul etti. Cenazeye Gökyiğit'in ailesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş insanları ve sevenleri katıldı. Gökyiğit'in cenazesi ikindi namazına ardından kılınan cenaze namazının sonrası Edirnekapı Sazkızağacı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"ÜLKEMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇINAR KAYBETTİ"

Ali Nihat Gökyiğit'in Damadı Murat Girgin "Gençliğin yetişmesine katkılarda bulunan bir insan. Bizlere yol yordam gösteren akil bir insandı. İnsanları unuttuğumuz zaman kaybediyoruz. İlkeleriyle bize gösterdiği hedeflerle içimize yaşayacak birisi oldu. Ülkemiz çok önemli bir çınar kaybetti" diye konuştu.

Tekfen’in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit yaşamını yitirdi!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)