BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAli İhsan Uygun TCDD Genel Müdürlüğü'ne atandı----

Ali İhsan Uygun TCDD Genel Müdürlüğü'ne atandı

Ali İhsan Uygun TCDD Genel Müdürlüğü'ne atandı
20 Eylül 2019 - 05:18 www.finansgundem.com

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle TCDD Genel Müdürü Apaydın görevden alındı. Uygun Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi'nin yeni Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Uygun oldu.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi'ne göre; TCDD İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İsa Apaydın görevden alındı. Apaydın'ın yerine TCDD Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Ali İhsan Uygun yeni Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. Uygun'dan boşalan göreve ise Öner Özgür atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan bir diğer atama kararıyla TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Kurt görevden alındı, yerine atanan isim Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Yazıcı oldu. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)