BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Dürüst'ten Beşiktaş açıklaması----

Ali Dürüst'ten Beşiktaş açıklaması

Ali Dürüst'ten Beşiktaş açıklaması
14 Aralık 2014 - 16:04 www.finansgundem.com

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Beşiktaş maçının oynanacağı stat hakkında açıklamalarda bulundu

Ali Dürüst, "Beşiktaş maçını Konya'da oynamak istemiyoruz" sözlerine açıklık getirdi.

Dürüst, kendilerine henüz Beşiktaş'tan bu yönde bir teklif gelmediğini belirterek, "Bizim yönetim olarak 'Evet' ya da 'Hayır' diyebilmemiz için önce bize Beşiktaş'tan resmi bir teklif gelmesi lazım. Bize öyle bir teklif gelmedi. Ben de, Duygun başkan da şahsi düşüncelerimizi söyledik. Biz dedik ki, 'Eğer bir sıkıntı varsa, sahayla ilgili bir sıkıntı varsa, biz her türlü yardımı yaparız. Şu anda öyle bir sıkıntı görmüyoruz, Tottenham'la Perşembe günü maç oynandı o statta çünkü. O stattaki olumsuzlukları en iyi biz biliriz, Beşiktaş'tan önce, 1 sene biz oynadık orada. Eğer o statta UEFA maçına çıkıyorsanız; demek ki bir sıkıntı yok. Bugünkü duruma baktığınız vakit; maçı Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız gibi görünüyor. Seyirci, ulaşım vs. gibi konular bizi ilgilendiren durumlar değil."

Dürüst, konuşmasını, "Beşiktaş yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen ligdeki liderliğini sürdürüyor, umarım bu tatlı rekabet sonuna kadar devam eder." sözleriyle noktaladı.

BEŞİKTAŞ'TAN YANIT GELDİ!
Daha sonra programa telefonla bağlanan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ali Dürüst'e şu sözlerle yanıt verdi:

"Ali Bey'in söylediği doğru, biz kendilerinden şu ana kadar böyle bi talepte bulunmadık. Konuyu gündemize alıp yönetim kurulumuzda tartışacaktık, ancak tartışmaya gerek kalmadı. Kendisi politik bir hamleyle bunun önüne geçti. Beşiktaş, herkes ile her yerde oynar. Ancak kendisinin birkaç gün önce 'Beşiktaş nerde isterse oynarız' şeklinde bir demeci vardı, bu çelişkili durum onun adına üzüntü verici."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)