BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkALGOLAB, algoritmik işlemleri Türkiye’de ilk kez mobile taşıdı----

ALGOLAB, algoritmik işlemleri Türkiye’de ilk kez mobile taşıdı

ALGOLAB, algoritmik işlemleri Türkiye’de ilk kez mobile taşıdı
03 Temmuz 2020 - 16:10 www.finansgundem.com

Müşterilerin yatırım kararlarının uygulanmasına destek olacak ve süreci tümüyle robotize etmelerine imkân verecek ALGOLAB Mobil ile basit, güvenli ve uygulanabilir yatırım stratejilerine ulaşmak kolaylaşıyor.

DenizBank Yatırım Hizmetleri Grubu, Türkiye’nin ilk çevrimiçi algoritmik işlem platformu ALGOLAB’i yatırımcının cebine taşıdı. Müşterilerinin yatırım kararlarının uygulanmasına destek olacak, zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak ve süreci tümüyle robotize etmelerine imkân verecek ALGOLAB Mobil ile basit, güvenli ve uygulanabilir yatırım stratejilerine ulaşmak kolaylaşıyor.

DenizBank Yatırım Hizmetleri Grubu, algoritmik işlemler için yatırımcılara tek mecra üzerinden Borsa İstanbul Hisse Senetleri ve Vadeli İşlemler ve Opsiyon piyasalarında robotize edilmiş işlem emri verebilecekleri ALGOLAB’i mobil uygulama olarak müşterilerinin hizmetine sundu.

Türkiye’de algoritmik işlemlerin cep telefonuna indirilebildiği ilk hizmet olan ve Borsa İstanbul’da işlem yapan yatırımcıların hayatını kolaylaştıran uygulama ile müşteriler, güvenli bir platform üzerinde piyasaları sürekli takip etmek zorunda kalmadan yatırım fikirlerini hazırda bulunan ya da kendilerinin oluşturabileceği stratejiler yardımıyla tasarlayabilecek. ALGOLAB kullanıcıları böylece hazır olarak sunulan stratejilerden dilediklerini test ederek yatırım hesaplarında otomatik işlem yapması için talimat verebilecekler.

Deniz Yatırım müşterisi olan yatırımcılar ALGOLAB Mobil’e doğrudan internet bankacılığı hesap bilgileri ile ulaşıp işlemlerini gerçekleştirebilirken, Kurum müşterisi olmayan yatırımcılar da demo hesap açarak uygulamayı deneyimleyebiliyor.

Yatırım konusunda tecrübesi bulunmayan kişilerden, bu alanda derin deneyime sahip yatırımcılara kadar geniş yelpazede herkesin hizmet alabileceği ALGOLAB Mobil ile basit, güvenli ve uygulanabilir yatırım stratejilerine ulaşmak daha kolay hale geliyor.

“Yatırımcının işlemlerini kolaylaştıran hizmetimizi uygulamamız ile geleceğe taşıyoruz”

ALGOLAB Mobil ile yatırımcılara zengin seçenek havuzundan diledikleri stratejiyi rahatlıkla seçebilme avantajını sunduklarını belirten DenizBank Özel Bankacılık ve Yatırım Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. C.Cem Önenç konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Yatırımcıların yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan algoritmik işlem stratejileri oluşturabildikleri ve bu stratejileri canlı borsa verileri üzerinde çalıştırabildikleri ALGOLAB’i mobil uygulamaya taşıyarak önemli bir ihtiyaca karşılık veriyoruz. 2019 yılından itibaren yatırımcıların hizmetine masaüstü bilgisayarlar üzerinden sunduğumuz ALGOLAB, kısa sürede binlerce yatırımcı tarafından tercih edildi. Uygulamanın elde ettiği bu hızlı gelişme bizi mobil cihazlarda da kullanılabilecek versiyonu için cesaretlendirdi ve 6 ay gibi kısa sürede bu hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece sermaye piyasasındaki yatırımcılar, yatırım tercihlerini tecrübeli olsunlar ya da olmasınlar, diledikleri her yerden hızlı, güvenli ve kişiselleştirilebilir şekilde gerçekleştirebilecek. ALGOLAB Mobil ile yatırımcılara, “Siz yatırım fikrinizi belirleyin, gerisini dilediğiniz her yerden ALGOLAB’ten isteyin” diyoruz. Yatırımcılarımıza, yeni stratejiler oluşturmaları ve kullanıcı deneyimlerini artırmaları için geliştirmeye devam ettiğimiz ALGOLAB WEB ve yeni uygulamamız ALGOLAB Mobil aracılığıyla hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)