BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAleyna Tilki'nin konserine patlayıcılı saldırı----

Aleyna Tilki'nin konserine patlayıcılı saldırı

Aleyna Tilki'nin konserine patlayıcılı saldırı
20 Kasım 2016 - 08:37 www.finansgundem.com

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde genç sanatçı Aleyna Tilki'nin konser verdiği bir kafeye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi.

Diyarbakır’da Aleyna Tilki’nin sahne aldığı bir kafeye el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi. Olayda, 6 kişi yaralandı. El yapımı patlayıcının patlama anı ve kafede bulunanların yaşadığı panik, amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Saldırıyı 12-13 yaşlarında iki çocuğun yaptığı tespit edildi. Saldırıda yaralanan 6 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay, merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Mahallesi’nde bulunan bir kafede meydana geldi. Burada sahne alan ünlü sanatçı Aleyna Tilki, hayranlarıyla beraber şarkılarını seslendirdiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce EYP’li saldırı yapıldı. Saldırı sırasında korumalar tarafından ünlü sanatçı Tilki, sahneden çıkarılırken olayda konseri dinlemeye gelen 6 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere götürülürken polis ise olay yerinde bulunanları sakinleştirmekte güçlük çekti. Polis, daha sonra kafe içerisini boşaltarak içeride inceleme yaparken bölgede ise geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Ünlü sanatçı Tilki’nin sahnede hayranlarıyla beraber şarkılarını seslendirdiği sırada meydana gelen patlama anı ise bir cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.

ALEYNA TİLKİ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI
Ünlü sanatçı sahnedeyken meydana gelen saldırının ardından sosyal medya hesabında olayla ilgili olarak paylaşım yaptı. Tilki, "Biz iyiyiz arkadaşlar" ifadelerini kullandı. Paylaşımın ardından genç sanatçıya hayranları tarafından geçmiş olsun mesajları yağdı.



KONSERİN GELİRİ TERÖR MAĞDURU VATANDAŞLARA VERİLECEKTİ

Ünlü sanatçı Tilki, Diyarbakır’da vereceği konser için ise ayrıca aldığı kararla gelirini terör mağduru ailelere verecekti. 4 Kasım’da merkez Bağlar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca Emniyet Müdürlüğü’nün Ek binasına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda bin kişiye yakın vatandaş mağdur olmuş, 2’si polis 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Polis, saldırıyı gerçekleştiren şahısların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?
2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)