BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlex küme düşmekten korkuyor----

Alex küme düşmekten korkuyor

Alex küme düşmekten korkuyor
29 Kasım 2013 - 09:51 www.finansgundem.com

Başarılı bir sezon geçiren Alex'in, takımı Coritiba'nın küme düşmesi durumunda kariyerinin sonunda hak etmediği bir sonla karşılaşacağı belirtildi

Brezilya 1. Ligi’nde artık sezonun sonuna yaklaşılırken, Coritba’nın küme düşüp düşmeyeceği merakla bekleniyor.


Eski Fenerbahçeli Alex’in kaptanlığını yaptığı yeşil beyazlı ekip, son iki haftaya girilirken, sondan dördüncü sırada ve düşme potasında bulunuyor.


KARİYERİNDE İLK KEZ YAŞAYACAK
Coritiba’nın ligdeki durumunu masaya yatıran Brezilya basını, konuyla ilgili Alex de Souza’yı öne çıkardığı haberlerinde, takımın küme düşmesi durumunda, yıldız futbolcunun kariyerinde bir ilki yaşayacağını ve ilk kez formasını giydiği bir takımın küme düşeceğini belirtti.

Alex’in ülkeye geri dönüş yapmasının ardından eski takımıyla eyalet liginde şampiyonluk yaşadığı hatırlatıldı.

Oynadığı futbolla başarılı bir performans sergilediği belirtilen oyuncunun ikinci lige düşmeyi hak etmediği vurgulanırken, sakatlıklara ve fiziksel sorunlara rağmen takıma maksimum katkı verdiğine dikkat çekildi.

Ligde 11 gol ve 3 asistle oynayan oyuncunun takımının kümede kalmak için son iki maçından dört puan alması gerekeceği değerlendirmesi yapıldı. Coritiba son karşılaşmalarını Botafogo ve Sao Paulo ile yapacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)