BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlbayrak’tan sektörel güven endeksi değerlendirmesi----

Albayrak’tan sektörel güven endeksi değerlendirmesi

Albayrak’tan sektörel güven endeksi değerlendirmesi
24 Haziran 2020 - 16:43 www.finansgundem.com

Albayrak, sektörel güven verilerini değerlendirerek, “Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verdiğimiz destekler, sektörel güven endekslerimize de yansıdı. Veriler bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor” dedi.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, haziran ayı Sektörel güven endekslerindeki yükselişi değerlendirdi. Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verilen desteklerin, sektörel güven endekslerine yansıdığına dikkat çeken Albayrak, verilerin bu zor süreçten güçlenerek çıkılacağına yönelik inancı desteklediğini belirtti.

Albayrak, Twitter’den yaptığı paylaşımda, “Güven endeksi haziran ayında bir önceki aya göre, hizmette yüzde 8.5, perakendede yüzde 9.3 ve inşaatta yüzde 33.1 arttı. Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verdiğimiz destekler, sektörel güven endekslerimize de yansıdı. Veriler bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)