BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray-Trabzonspor maçında tartışılan 'kupa' mesajı----

Galatasaray-Trabzonspor maçında tartışılan 'kupa' mesajı

Galatasaray-Trabzonspor maçında tartışılan 'kupa' mesajı
01 Nisan 2018 - 23:45 www.finansgundem.com

Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasının ardından stattaki skorboardda yazılanlar konuk takımın tepkisini çekti

Galatasaray - Trabzonspor maçının sonunda skorborda, “Şampiyonların kupası müzesinde olur” görseli konulması tartışmalara yol açtı. Mesajın lig öncesi şampiyonluklarını isteyen F.Bahçe’ye mi, 2011 yılı için kupa isteyen Trabzon’a mı olduğu konuşulurken, Abdurrahim Albayrak önce sorumlunun işine son verileceğini söyledi. Albayrak daha sonra Twitter’dan kimsenin işine son verilmeyeceğini açıkladı.

SOYER, KAFALARI KARIŞTIRDI

Trabzonspor, “Mesajın kime gönderildiği konusunda açıklama bekliyoruz” dedi. Ardından Galatasaray’dan, “Hiçbir rakibimiz hedef alınmamıştır” açıklaması yapıldı. Galatasaray yöneticisi Cenk Soyer’in, “Ekstra yıldız isteyen Şekip Mosturoğlu’na esprili bir cevap benim bilgim dahilinde verildi” sözleri ise kafaları karıştırdı.

ALBAYRAK: YAPTIĞIMIZ ARAŞTIRMA SONUCUNDA...

İşte Abdurrahim Albayrak'ın açıklamasının tam metni:

"Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrası stadyumdaki skorboard aracılığıyla yapılan yayın hakkında gelen tepkiler üzerine bana iletilen bilgiler eşliğinde sıcağı sıcağına bir açıklama yaparak gerekli araştırmanın yapılacağını ve sorumlusunun bulunarak cezalandırılacağını açıkladım. Ancak yaptığımız araştırma sonucunda, herhangi bir kasıt içermeksizin sadece Galatasaray Stadyum Müzesi'nin tanıtımı olduğu anlaşılan, Trabzonsor ya da herhangi bir değerli rakibimiz hedef alınarak yapılmayan; fakat yanlış anlaşılmalara da sebebiyet verebilecek bu tanıtım, yönetimimizin de bilgisi dahilinde derhal yayından kaldırılmıştır. Hayatının her anında emeğe ve alın terine değer verip saygı duyan biri olarak herhangi bir çalışanımızın işine son vermemizi gerektirecek bir durum olmaması en çok beni sevindirmiştir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)