BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlbayrak Erdoğan görüşmesinin detaylarını açıkladı----

Albayrak Erdoğan görüşmesinin detaylarını açıkladı

Albayrak Erdoğan görüşmesinin detaylarını açıkladı
26 Aralık 2014 - 14:58 www.finansgundem.com

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'ın bazı sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı ile görüşmeler yaptıklarını ve kendilerine gereken yardımın yapıldığını söyledi.

"BUGÜN MÜBAREK BİR GÜN"

Aniden gelişen bir randevulaşma olduğunu ifade eden Albayrak, "Cumhurbaşkanımızla geç saatte konuştuk. Kendisi yapmış olduğum teklifi kabul etti. Sayın Cumhurbaşkanımıza dertlerimizi, sıkıntılarımızı anlattık. Bakanları arayarak, birçok sorunumuzu halletti. Sayın Başbakanımız geldi. Onunla da görüştük. Bugün mübarek gün. Galatasaray camiası için çok güzel görüşmeler oldu." dedi.

"YILLARDIR BUGÜNÜ BEKLİYORDUM"

Yıllardır bugünü beklediğini dile getiren Albayrak, "Yıllardır bugünü bekliyordum. Galatasaray camiası için önemli bir gün olduğunu düşünüyorum. Tekrar Yönetim Kurulu olarak Cumhurbaşanımızı ziyarete geleceğiz. Sonra Başbakanımızı ziyaret edeceğiz. Sağolsun beni kırmadı. Muhteşem bir köşk. Köşkü gördükten sonra birçok yabancı futbolcumuz da Türk vatandaşı olmaya karar verdiler. Dünya'nın hiçbir yerinde böyle bir sarayın olduğunu düşünmüyorum. Bu bir eserdir. Biz ölüp gideceğiz. Yeni nesil de burada hizmet edecek. Yabancı uyruklu insanlar da gelip burayı görüp imrenecek. " şeklinde konuştu.

"ARENA'YA GİDEN METRO İLE İLGİLİ KONUŞTUK"

Türk Telekom Arena'da yapılacak olan bazı çalışmalar hakkında açıklama yapan Albayrak, "Galatasaray taraftarının çok sıkıntılar çektiğini söyledim. Arena'ya giden metroyla ilgili konuştuk. Kadir Topbaş ağabeyimiz orada bürokraside bir engel olduğunu söylemişti. Konuyu Cumhurbaşkanı'na söyledim. Ulaştırma Bakanı'nı arayarak bilgiler aldı ve talimat verdi. En kısa zamanda metromuz çalışacak. Bey efendi bu işe el attıktan sonra bir tarih söylenmez." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN SORUNLARINI KONUŞTUK"

Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm kulüplere eşit mesafede olduğunu vurgulayan Albayrak, "Cumhurbaşkanımıza 53 numaralı formayı verdim. 'Siz de Rizelisiniz, ben de Rizeliyim' dedim. Cumhurbaşkanımızi kendisine özel yaptırdığı kravatlardan futbolculara hediye etti. Cumhurbaşkanı tüm kulüplere eşit mesafededir. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun sorunlarını konuştuk. Cumhurbaşkanımız, esprili bir şekilde kaç futbolcunun bedelli askerlikten yararlandığını sordu. 5 futbolcu yaralandı." şeklinde konuştu.

"SNEIJDER'İN SAKATLIĞI VAR"

Sneijder'İn sakatlığından dolayı Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer almadığını belirten Albayrak, "Sneijder'in ayağında nasır vardı. Nasırla ilgili tedaviye başladık. İğne yaptık, ayağında şişme oldu. Oynatırsak bizi 15-20 dakika sonra yarıda bileceğini düşündük. Chedjou sakattır, Melo cezalı, Veysel burnundan rahatsız. Hiçbir futbolcumuzla parayla ilgili sorunumuz yoktur. " dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)