BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlbaraka'nın KOBİ bankacılığı hedefi----

Albaraka'nın KOBİ bankacılığı hedefi

Albaraka'nın KOBİ bankacılığı hedefi
30 Haziran 2015 - 07:54 www.finansgundem.com

Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, KOBİ bankacılığı alanında son hedeflerini açıkladı

KOBİ bankacılığı alanında son dönemde atak yapan bankalar arasında yer alan Albaraka Türk, 2015 sonuna kadar bu alanda yüzde 35 oranında büyüme hedefliyor. Anadolu'daki şubeleşme hızıyla da dikkat çeken banka, firmalara alternatif finans fırsatları sunuyor.

Geçen yıl 34 şube açtıklarını belirten Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, "Ortalama her yıl 20 yeni şube açmayı planlıyoruz. Bu yıl buna ulaşacağımızı düşünüyorum. Beş yıllık projeksiyonda yüzde 20 ila 22 arasında bir büyüme hedefliyoruz" dedi. Yahşi, KOBİ bankacılığına ilişkin çalışmalarını şu sözlerle anlattı:

"Faizsiz bankacılıkla yola çıktığımız için özellikle faaliyetlerini bu mekanizma içinde çözmek isteyenler için bir adresiz. Uluslararası örgütlenme yapımıza baktığımızda, KOBİ'lerin bizim avantajlarımızdan yararlanıyor olması, uluslararası bağlantılarımızdan yararlanması ayırıcı bir faktör. Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Güney Afrika'da 15 üyesi olan bir grubuz. Dolayısıyla uluslararası network, bize üyelerimizin faaliyetlerini daha hızlı ve daha güvenli çözme fırsatı sağlıyor. KOBİ'lerin kurumsallaşmanın başlangıcında olduğunu düşünürsek bilgi aktarımı, danışmanlık gibi bir yapı da sunuyoruz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)