BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlbaraka üst yönetiminde flaş değişiklik----

Albaraka üst yönetiminde flaş değişiklik

Albaraka üst yönetiminde flaş değişiklik
02 Nisan 2018 - 19:34 www.finansgundem.com

Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Temel Hazıroğlu'nun görevinden ayrıldığı açıklandı

Albaraka Türk üst yönetiminden bir değişiklik haberi geldi. Banka bünyesinde Mali İşler Müdürlüğü, Finansal Raporlama Müdürlüğü, Stratejik Planlama Müdürlüğü ile Süreç Yönetimi ve Organizasyon Müdürlüğü birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Temel Hazıroğlu 31 Mart 2018 tarihinde görevinden ayrıldı.

Banka üst yönetimindeki değişiklik ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamaya göre kendi isteğiyle görevinden ayrılan Temel Hazıroğlu'nun, banka bünyesinde danışman olarak yarı zamanlı çalışmaya devam edeceği kaydedildi.

temel hazıroğlu ile ilgili görsel sonucu

TEMEL HAZIROĞLU KİMDİR?

Temel Hazıroğlu 1955 yılında Trabzon’da doğdu. 1980’de İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümünü bitirdi. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. Türkiye Emlak Bankası’nda Programcı, Sistem Analisti, Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı gibi çeşitli görevlerde bulundu. 1986-1991 yılları arasında Albaraka Türk’te Bilgi İşlem Müdürü olarak görev aldı. 1992-1995 döneminde serbest ticaret ve müşavirlik yaptı. 1996 yılında Albaraka Türk’te tekrar göreve başlayarak, Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Personel ve İdari İşler Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. 2003 yılından 2017 yılına kadar İnsan Kıymetleri, Eğitim ve Organizasyon, Performans ve Kariyer Yönetimi, İdari İşler ile İnşaat ve Emlak birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. 2017 Ocak ay itibariyle görevini Mali İşler, Finansal Raporlama, Stratejik Planlama ve Süreç Yönetimi ve Organizasyon birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürmekteydi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)