BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlbaraka Türk’te ortak payında miras geçişi----

Albaraka Türk’te ortak payında miras geçişi

Albaraka Türk’te ortak payında miras geçişi
12 Haziran 2020 - 13:21 www.finansgundem.com

Albaraka Türk hissedarlarından Şeyh Salih Abdullah Kamel’in vefatı sonrası paylarının oğlu Albaraka Bankacılık Grubu yeni başkanı Abdullah Salih Kamel'e intikal ettiği açıklandı.

Albaraka Türk’ün ortaklık yapısına ilişkin yapılan açıklamada, hissedarlardan Şeyh Salih Abdullah Kamel’in vefatı sonrası paylarının oğlu Abdullah Salih Kamel’e intikal ettiği belirtildi.

Bankadan konuyla yönelik açıklamada şöyle denildi:

“Bankamızın ana ortaklarından Albaraka Bankacılık Grubu müteveffa başkanı ve hissedarımız Şeyh Salih Abdullah Kamel’in vefatı sonrası kendisine ait bankamız payları oğlu Abdullah Salih Kamel’e intikal etmiştir.

Albaraka Bankacılık Grubu yeni başkanı Abdullah Salih Kamel, bankamız ile paylaştığı mesajında yeni dönemde babasının Albaraka Türk ile ilgili büyüme ve gelişme vizyonunu paylaştığını, kurumumuza, hissedarlarımıza, müşterilerimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize ve ilgili diğer tüm kişi ve kurumlara karşı bağ ve sorumluluklarında hiçbir değişiklik olmaksızın devam edeceğini beyan etmiştir.

Bu vesile ile, bahse konu gelişme sonrasında gerek ana ortağımız Albaraka Bankacılık Grubu, gerekse Topbaş Ailesi gibi ilk ortaklarımız da dahil olmak üzere ortaklık yapımızda bir değişiklik olmadığını ve bu yönde halihazırda bir planımızın bulunmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.”

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)