BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktifbank'a ödül----

Aktifbank'a ödül

Aktifbank'a ödül
21 Ekim 2013 - 07:27 www.finansgundem.com

Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliği, Aktif Bank'ın "Aktif Nokta Projesi"ni birinciliğe layık gördü

AB finans ve bankacılık sektörünün en önemli kurumlarından biri olan Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliği (EFMA), Aktif Bank'ın yeni projesi "Aktif Nokta" yı birincilikle ödüllendirdi. Büyük organizasyonda dünya devlerini geride bırakan Aktif Bank, daha önce de Financial World Innovation Awards yarışmasında HSBC, Barclays, Lombart'ı geçerek "Dünyanın En Yenilikçi Bankası" seçilmişti.

DÜNYA DEVLERİYLE YARIŞTI
EFMA ödüllerinde "Physical Distribution" kategorisinde birinciliği alan Aktif Bank'ın kısa listeye kalan rakipleri arasında Alior Bank, Citibank, Intesa Sanpaolo ve Jyske Bank yer aldı. Paris'te düzenlenen törende Aktif Bank adına ödülü alan CEO ve Genel Müdür Dr. Önder Halisdemir, "Bankamız sektörde yeniliğin ve dinamizimin adı oldu. Aktif Bank yerli bir banka olarak ülkemizin gençlerinin iş geliştirdiği platform. Takip eden değil trend yaratan ürün, hizmet ve kulvarlar geliştiriyoruz" diye konuştu. Birincilik aldıklarını ödülü de anlatan Halisdemir, "Bu çalışmamız bakkal Mürsel Amca için geliştirdiğimiz bir iş" dedi. Aktif Nokta, dükkân içinde dükkân konseptiyle müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor. Zamandan da tasarruf etmelerini sağlayan bir platform olarak tanımlanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)