BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktifbank sukuk için başvurdu----

Aktifbank sukuk için başvurdu

Aktifbank sukuk için başvurdu
03 Nisan 2014 - 22:31 www.finansgundem.com

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama AŞ 200 milyon lira tutarlı sukuk ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.

SPK, Asya Katılım Bankası hisse işlemlerinde brüt takas uygulanmasına karar verdiİSTANBUL (AA) - Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama AŞ 200 milyon lira tutarlı sukuk ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bültenine göre Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama AŞ 200 milyon liralık kira sertifikası (sukuk) ihracı için, Atılım Faktoring AŞ 70 milyon lira tutarlı ve Bossa Ticaret ve Sanayi İşletmeleri TAŞ da 50 milyon lira tutarlı borçlanma aracı ihracı için Kurul'a başvurdu.

Ayrıca Türkiye Sınai Kalkınma Bankası 200 milyon lira nominal değerli bedelsiz, Vakıf Gayrimenkul YO 106 milyon 200 bin lira nominal değerli, Avrasya Gayrimenkul YO 28 milyon lira nominal değerli bedelli pay ihracı için Kurul'a başvuruda bulundu. Koç Çelik Sanayi AŞ ise Dagi Yatırım Holding AŞ'yi devralması suretiyle birleşmesi ile ilgili olarak 11 milyon 998 bin 360 lira nominal değerli pay ihracı için Kurul'a başvurdu.

SPK, Türkiye Vakıflar Bankası TAO'nın yurtdışında ihraç edilmek üzere 3 milyar dolar tutarlı ve Nurol Yatırım Bankası AŞ'nin 180 milyon lira tutarlı borçlanma aracı ihracı başvurularını onayladı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)