BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktifbank 5 ödül kazandı----

Aktifbank 5 ödül kazandı

Aktifbank 5 ödül kazandı
29 Eylül 2014 - 13:06 www.finansgundem.com

Aktif Bank, faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak kabul edilen “Arc Ödülleri Yarışması”nda ikisi dünya birinciliği olmak üzere toplam 5 ödül kazandı

Türkiye’nin en büyük yatırım bankası Aktif Bank, bugüne kadar aldığı ödüllere beş yeni ödül daha ekledi.

Aktif Bank, “İnovasyon Fabrikası – Bir Bankadan Ötesi” temalı 2013 Yılı Faaliyet Raporu ile Amerika merkezli Mercomm şirketi tarafından bu sene 28.’si düzenlenen ve faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak kabul edilen “Arc Ödülleri yarışmasının uluslararası bankalar klasmanında beş ödülün birden sahibi oldu. Yarışmaya bu sene 34 ülkeden 3,000’nin üzerinde başvuru yapıldı.

Aktif Bank, “iç sayfa tasarımı” ve “geleneksel olmayan faaliyet raporları” kategorilerinde 2 dünya 1.’liği, “Finansal Data” kategorisinde dünya 2.’liği, “Metin” ve “Kapak Tasarımı” kategorilerinde 2 dünya 3.lüğüne layık görüldü.

Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin en büyük yatırım bankası olarak Türkiye’nin değerlerine yatırım yapıyoruz ve yaptığımız işlerin her biri kendi alanında birer inovasyon hikayesine dönüşüyor. Sadece finansal başarılarımızla değil, Banka ve iştiraklerimizin faaliyetlerini yine inovatif bir tarzda anlattığımız, kendi deyimimizle “inovasyon fabrika”mızın işleyişini açıkladığımız faaliyet raporumuz ile de dünyanın önde gelen kuruluşlarının takdirini kazanmak bizi mutlu ediyor. Prensip olarak ülke çapındaki ödül yarışmalarına başvurmuyoruz, uluslararası klasmanlarda dünyanın önde gelen firmalarıyla yarışıyoruz. Başarılarımızın dünya çapında yankı bulması doğru yolda olduğumuzun göstergesi, tüm aile üyelerimiz için gurur kaynağıdır” dedi.

Aktif Bank, “İnovasyon Fabrikası-Bir Bankadan Ötesi” temalı 2013 Yılı Faaliyet Raporu ile ayrıca, dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından biri olan Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından her yıl düzenlenen "Vizyon Ödülleri” yarışmasının dünya genel klasmanı ve bankacılık kategorilerinde de toplam 7 ödüle layık görülmüştü.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)