BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktif Bank’tan 4 dünya birinciliği----

Aktif Bank’tan 4 dünya birinciliği

Aktif Bank’tan 4 dünya birinciliği
11 Temmuz 2013 - 12:46 www.finansgundem.com

Aktif Bank, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi LACP’nin Vizyon Ödülleri'nden; 4’ü dünya 1'inciliği olmak üzere 8 ödülle döndü.

Aktif Bank, 2012 yılı Faaliyet Raporu “Yeni Jenerasyon Bankacılık – Yaşanan Bir Hikayedir” ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi LACP’den 4’ü dünya 1'inciliği olmak üzere 8 ödül birden aldı. Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir, “Azim, inanç ve adanmışlığın öyküsünü paylaştığımız bu rapora gelen ödüller, yenilikçi vizyonumuzu yaptığımız tüm işlere yansıtmakla doğru yolda olduğumuzun birer kanıtıdır” dedi. LACP İdari Direktörü Christine Kennedy ise “Aktif Bank’ın faaliyet raporunu sektörü içindeki en iyi yıllık raporlar arasında sınıflandırıyoruz” açıklamasını yaptı.
Aktif Bank, dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından biri olan ve bu yıl 24 ülkeden 6.000’den fazla başvurunun yapıldığı "Vizyon Ödülleri” yarışmasının bankacılık kategorilerinde, toplam 8 ödüle değer görüldü. Banka’nın 2012 faaliyet raporu,  yarışma jürisinin yaptığı değerlendirmede, 100 üzerinden 99 puan alarak 4 dünya 1.liği elde ederken, dünya çapında ilk 100 faaliyet raporu sıralamasında 10’uncu, Avrupa-Orta Doğu-Afrika (EMEA) bölgesindeki ilk 50 rapor arasında ise 4’üncü sırada yer alarak birçok dünya devini geride bıraktı.
“Azim, inanç ve adanmışlığın mükafatı”
Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir “2007 yılında, ‘yeni jenerasyon bankacılık’ anlayışıyla yeni bir yapılanmaya gittiğimiz günden bu yana 50 katın üzerinde büyüme kaydettik. Ülkenin en küçük ölçekli bankalarından biriyken kısa sürede Türkiye’nin en büyük yatırım bankası konumuna ulaştık. Azim, inanç ve adanmışlıkla çalıştığımız 5 yılın sonunda, bu başarı hikayesinin nasıl yazıldığını anlattığımız 2012 yılı faaliyet raporumuzla aldığımız ödüller, başarımızı taçlandırmıştır. Bu ödüller bizleri cesaretlendiriyor, daha yenilikçi bir vizyon için daha sağlam adımlar atmamıza sebep oluyor. Vizyonumuzla, sektörde yeniliklerin öncüsü olmaya ve tekerlek izi bırakmaya devam edeceğiz” dedi.
Değerlendirmenin ilk izlenim, rapor kapağı, paydaşlara mektuplar, rapor anlatımı, finansal raporlama, yaratıcılık, mesajın netliği ve bilgiye erişim kriterlerine göre yapıldığı yarışmanın, jürisi raporu “Bu oldukça yaratıcı bir çaba. Materyallerin mümkün olan en fazla etkiyi sağlamalarına yardım etmek için bu yayının oldukça büyük bir tutkuyla hazırlandığı açıktır. Bu çalışmanın eşsiz izi gerçekten bu projenin öne çıkmasına yardımcı oluyor. Unutulmaz bir etki yaratmak için benzersiz bir yol bularak iyi iş çıkarılmış” şeklinde değerlendirdi. 
LACP İdari Direktörü Christine Kennedy ise “Bu çalışmanın en yüksek puan olan 100 puan üzerinden toplam 99 puan kazanmasını olağanüstü buluyoruz. Bu yılın mesajlarını istisnai bir netlikle aktaran, sağlam finansallar bölümüyle desteklenen raporda ortaya koyulan yaratıcılık düzeyi oldukça dikkat çekici bulunmuştur. Bu yılın çalışmasında emeği geçen tüm ekibi kutluyor ve bu çalışmayı sektörü içindeki  en iyi yıllık raporlar arasında sınıflandırıyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)