BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAktif Bank’ta Serdar Sümer devri----

Aktif Bank’ta Serdar Sümer devri

Aktif Bank’ta Serdar Sümer devri
30 Nisan 2015 - 17:50 www.finansgundem.com

Galip Tözge, Genel Müdürlüğü Dr. Serdar Sümer’e devrediyor.. Finans Gündem Sümer ismini 21 gün önce gündeme getirmişti..

FINANSGUNDEM.COM

Aktif Bank’ın yeniden yapılanma ve stratejik konumlanma çalışmaları çerçevesinde Çalık Grubu içerisinde yeni görevler üstlenen Galip Tözge, Aktif Bank Genel Müdürlüğü görevini Serdar Sümer’e devrediyor.

Galip Tözge’nin görevden ayrılışını Türkiye’ye manşetten ilk duyuran Finansgundem.com’un haberinde, Aktif Bank Genel Müdürlüğü için düşünülen ismin Serdar Sümer olduğu bilgisi de yer almıştı.  

Banka tarafından yapılan açıklamada “Aktif Bank Genel Müdürlüğü görevine Dr.Serdar Sümer'in atanması için gerekli onay alınmak üzere Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruldu” denildi.
 
DR. SERDAR SÜMER HAKKINDA

Yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından Aktif Bank’ın yeni genel müdürü olarak göreve başlayacak olan Dr. Serdar Sümer, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Amerika’da The College of William and Mary’de yüksek lisansını tamamlayan Sümer, bankacılık alanındaki doktora çalışmasını ise Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nde 2011 yılında tamamladı. Financial Risk Manager (FRM) ve Yeminli Mali Müşavirlik belgelerine sahip olan Serdar Sümer, bankalar yeminli murakıbı olarak başladığı 19 yıllık bankacılık kariyerinin 7 yılında Aktif Bank'da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğrucubaşkan04 Mayıs 2015 15:15

    Galip Tözge farklı bir görev almadı. Evinde oturacak zaten olması gereken de bu..Verdiği zarar ortada. Serdar Sümer adamdır,can'dır..Tebrikler.

  • Suat02 Mayıs 2015 12:17

    Çok doğru bir isim. Tüm bankanın sevip, saydığı bir isim artık direksiyonda. Sümer medeniyeti başlıyor.

  • Firat01 Mayıs 2015 16:30

    Bu bankadan uzak durulması gerekir Hakkınızı arayınca tehdit ile karsilasiyorsunuz şahsen Tecrübe ettim. Güvenlik Amiri sen bir gelsene disari diyebiliyor kafa kol hareketleri ile

  • kafa salliyan kan01 Mayıs 2015 01:57

    gulipten sonra kan gur ve ekibi gelir diye bekledik. saka be kim ne yapsin onlari..

  • Tebrik01 Mayıs 2015 00:43

    İşe yarayan ve bankaya para kazandıran tüm yeniliklerin arkasindaki isim. Bankaya itibar katacak. Tebrikler.

  • Melis30 Nisan 2015 23:00

    Sonunda dogru bir secim

  • Ahmet Gümüş30 Nisan 2015 19:02

    Allah utandırmasın Sayın Genel Müdürüm.Başarılar dilerim.Saygılar