BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktif Bank'a LACP'den ödül yağmuru!----

Aktif Bank'a LACP'den ödül yağmuru!

Aktif Bank'a LACP'den ödül yağmuru!
27 Temmuz 2016 - 16:05 www.finansgundem.com

Aktif Bank’ın Origami konsepti ile hazırlanan 2015 Faaliyet Raporu, her yıl yıllık raporları değerlendiren uluslararası LACP (League of American Communication Professionals) Vision Awards kapsamında 9 farklı kategoride ödüle layık görüldü

Aktif Bank tarafından Origami konsepti ile hazırlanan raporun hem basılı hem de online versiyonu Banka ve Finansal Kurum Kategorileri’nde Platinium ödüle layık görüldü. Kapak tasarımıyla da basılı ve online kategorilerde “Gold Ödül” alan rapor, 100 puan üzerinden yapılan değerlendirmede 99 puan alarak dünya klasmanında 11’inci; EMEA bölgesinde ise 7’nci sırada yer aldı.

Aktif Bank 2015 Faaliyet Raporu, Japonca ori (katlamak) ve kami (kağıt) sözcüklerinin bir araya gelmesinden oluşan ve kağıda şekil verme sanatı anlamı taşıyan Origami konseptiyle hazırlandı. Bu konseptin tercih edilmesinin temelinde Uzakdoğu’nun zengin kültürel mirasından beslenen origami figürlerinin etkileyici görselliğini yanı sıra bir inancı ve düşünce sistemini temsil etmesi yer alıyor. Pratiğin özündeki yaratıcılık, yalınlık ve işlevsellikle, en küçük hareketin bile büyük resmin bir parçası olma yolundaki öneminden yola çıkarak Aktif Bank’ın Yeni Nesil Bankacılık felsefesiyle ilişkilendirilen Origami, konvansiyonel yöntemler ile hali hazırda yapılan işleri tekrarlamak yerine, yenilikçi ve ihtiyacı çözmeye odaklı iş modelleriyle tüm paydaşlara değer katma yaklaşımını simgeliyor.

Aktif Bank Genel Müdür’ü Dr. Serdar Sümer, yenilikçi ve yaratıcı çözümler geliştirme üzerine şekillendirdikleri bankacılık anlayışını kurum içinde ve dışında tüm çalışmalara yansıtmayı hedeflediklerini belirterek, faaliyet raporunu bu gözle ele aldıklarını söyledi. Dr. Sümer, “Yeni Nesil Bankacılık adıyla uyguladığımız ihtiyaca yönelik çözümler geliştirme yaklaşımını simgesel olarak çok iyi anlatan Origami Konsepti ile hazırlanan faaliyet raporumuz için paydaşlarımızdan aldığımız geri bildirimler bizi mutlu etmişti. LACP gibi uluslararası bir kuruluştan, 100 puan üzerinden yapılan değerlendirmede 99 puan alarak dünya klasmanında 11’inci; EMEA bölgesinde ise 7’nci sırada yer alarak ödül kazanmaksa mutluluğumuzu perçinledi. Son derece yaratıcı ve yenilikçi bir çizgide hazırlanan bu rapora emek veren tüm çalışma arkadaşlarımızı ve çözüm ortaklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)