BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktif Bank’a kredi kartında birincilik ödülü----

Aktif Bank’a kredi kartında birincilik ödülü

Aktif Bank’a kredi kartında birincilik ödülü
22 Nisan 2016 - 16:41 www.finansgundem.com

Aktif Bank, “MasterCard Catalyst 2016” ödülleri kapsamında, satış kategorisinde birinci olarak, kredi kartı sayısını bir yıl içinde en yüksek oranda artıran banka oldu.

Yenilikçi yatırım bankası konumundaki Aktif Bank, 2014 yılında 690,000 adet olan toplam kart sayısını 2015 sonu itibarı ile 1,685,000’e çıkararak toplam kart sayısında da yüzde %144 oranında artış kaydetti. Aynı dönemde kredi kartı adedinde %99 büyüme kaydeden Aktif Bank, Mastercard Catalyst’te, kredi kartı sayısını bir önceki yıla oranla en fazla artıran banka ödülüne sahip oldu.

Aktif Bank adına birincilik ödülünü alan Aktif Bank CEO’su Serdar Sümer, Yeni nesil bankacılık anlayışıyla hizmet veren ve şubeleşme stratejisi olmayan bir yatırım bankası olarak, bireysel bankacılık alanında ulaştığımız ölçek sektörde bizi tamamen farklı bir yere taşımış durumda. Aktif Bank ve iştiraklerinin sunduğu ödeme sistemleri çözümleri ve bireysel finansman ürünlerinde dönen günlük işlem adetleri, sektörde binlere yakın şubesi olan bankaların ulaştığı adetlerle kıyaslanabilir seviyelere ulaştı. “ dedi.

Konvansiyonel yöntemlerle yapılan işleri tekrarlamak yerine her zaman düşük rekabet avantajının kullanılabildiği niş pazarlara odaklandıklarını belirten Aktif Bank CEO’su Serdar Sümer, büyük bir dağıtım ağı ve maliyet gerektiren bireysel bankacılık faaliyetlerini, pazarda etkin olan diğer dağıtım teşkilatları ile işbirliği yaparak büyütmeyi tercih ettiklerini söyledi.

AKTİF BANK HAKKINDA

Türkiye’nin en yenilikçi yatırım bankası konumundaki Aktif Bank, perakende bankacılık, yatırım bankacılığı ve bölgesel bankacılık alanlarında faaliyet göstermektedir. Bankanın yenilikçi ve müteşebbis iş tutuşu başarılı faaliyet sonuçlarının yanı sıra son 4 yılda aralarında dünyanın en yenilikçi bankası ödülü de bulunan 83 adet uluslararası ödülle tescil edilmiştir. Yatırım bankacılığı alanında Türkiye’nin ilk banka bonosu, ilk varlığa dayalı menkul kıymeti ve ilk proje finansmanı sukuğu gibi yeniliklere öncülük etmiştir. Benzersiz iş modelini “Yeni Jenerasyon Bankacılık” olarak adlandırmıştır. Girişimcilik konusunda birçok ulusal ve uluslararası inisiyatife öncülük etmektedir. Aktif Bank, 2014 ve 2015 yılında JCR-Eurasia Rating tarafından yüksek düzeyde yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirilmiş, Uzun Vadeli Ulusal Notu “AA(Trk)”, görünümü stabil olarak teyit edilmiştir

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)