BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktif Bank'a "En İnovatif Yatırım Bankası" ödülü----

Aktif Bank'a "En İnovatif Yatırım Bankası" ödülü

Aktif Bank'a En İnovatif Yatırım Bankası ödülü
09 Mart 2017 - 16:22 www.finansgundem.com

Aktif Bank, dünyanın önde gelen ekonomi yayını Global Banking & Finance Review tarafından Türkiye’nin “ En İnovatif Yatırım Bankası” seçildi

Aktif Bank, Bonds & Loans Türkiye ödüllerinde “İslami Finansman” kategorisinde ve Passolig Kart IVR İyileştirme Projesi ile “The Stevie Awards”da da ödül aldı.

Geniş hizmet ağı ve yenilikçi uygulamalarıyla farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştiren Aktif Bank, uluslararası kuruluşlar ve yayınlar tarafından ödül almaya devam ediyor. Sektöre kazandırdığı yenilikçi ürün ve hizmetler sonucunda dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından Global Banking & Finance Review tarafından Türkiye’nin “ En Yenilikçi Yatırım Bankası” olarak seçildi.

Aktif Bank ayrıca Ağustos 2016 yılında gerçekleştirdiği “20 milyon USD’lik Murabaha” anlaşmasıyla Bonds & Loans Türkiye tarafından her yıl düzenlenen yarışmada “İslami Finansman” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Banka, bu ödüllerin yanı sıra dünyanın en saygın ödül organizasyonları arasında yer alan ve bu yıl Las Vegas’da 11.si düzenlenen “The Stevie Awards”da “IVR veya Web Servis Çözümü – Yeni Versiyon” kategorisinde “Passolig Kart IVR İyileştirme Projesi” ile ödül kazandı.

Aktif Bank başarılarının bir yansıması olarak son 6 yılda uluslararası birçok organizasyon tarafından toplam da 107 adet uluslararası ödüle layık görüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)