BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener'den Tunç Soyer açıklaması----

Akşener'den Tunç Soyer açıklaması

Akşener'den Tunç Soyer açıklaması
29 Ocak 2019 - 11:41 www.finansgundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer için, "Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, medya temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

YEREL SEÇİMLER

Akşener, HDP'nin 3 büyükşehirde belediye başkanı adayı çıkarmama kararı hakkında ise, "HDP ile ittifakımız yok, kim kimi destekliyor göreceğiz" dedi. 

CHP ile işbirliği hakkında açıklama yapan Akşener, "İktidar partileri, adına Cumhur İttifakı denilen ittifakla seçime girdikleri için, hem genel hem yerel seçime, elbette iki muhalefet partisinin de iş birliği içinde, adına ister ittifak deyin ister iş birliği deyin, bir anlaşmayla seçime girmeleri elbette doğaldır" ifadelerini kullandı.  

AK Parti ve MHP'den yapılan eleştirilere yanıt veren Meral Akşener, "İktidar partileri, çünkü iki ortak mütemmim cüz gibi, her ikisi de ayrımız gayrımız yok dediği için iktidar partileri diye tanımlamak normal. Onların yaptığı her anlaşma her iş birliği çok mübah,ama CHP ve İYİ Parti'nin yan yana gelip yerel seçimlerde daha güçlü daha iddialı olabilmek için ortaya koydukları irade çok yanlış, çok kötü. Seçmenin bir bölümü, büyükçe bir bölümü, neredeyse yarısına yakın bir bölümü İYİ Parti ve CHP'nin, Saadet Partisi'nin artı Demokrat Parti'nin yaptığı ittifaka tercihte bulunuyor, oy veriyor" dedi. 

Akşener, "Allah Allah sesleriyle bu seçime gitmenin ne manaya geldiğini anlayabilmiş değilim. Muhtar seçeceğiz, belediye başkanı seçeceğiz" diye konuştu.

TAMER AKKAL'IN İSTİFASI

Manisa Milletvekili Tamer Akkal'ın istifası hakkında konuşan Akşener, "Milletvekili olurken şüpheleri yok muydu, vekillikten de istifa etmeli" dedi.

TUNÇ SOYER AÇIKLAMASI

Akşener, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nın Tunç Soyer'in adaylığı üzerine yaptığı açıklama hakkında ise, "Bana sorarak bir açıklama yapıldığını söyleyemem ama son derece nezaketli bir açıklama" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)