BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener'den Erdoğan'ın İYİ Parti çağrısına yanıt----

Akşener'den Erdoğan'ın İYİ Parti çağrısına yanıt

Akşener'den Erdoğan'ın İYİ Parti çağrısına yanıt
17 Kasım 2022 - 19:27 www.finansgundem.com

Akşener, Erdoğan'ın İYİ Parti'ye yaptığı çağrıya yanıt olarak "Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında olmadık bundan sonra da olmayacağız" ifadelerini kulllandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Akşener Erdoğan'ın çağrısına yanıtında "Milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık bundan sonra da olmayacağız" diye konuştu.

Erdoğan, G20 Zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlarken İYİ Parti'ye çağrıda bulunarak, "İYİ Parti'nin bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti lideri Akşener de bu çağrıya yanıt vererek şunları kaydetti:

"İş zora düşünce yerli ve milli ilan edilen biziz. Biz Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının millilik ve yerlilik üzerinden yaptığı tanıma ihtiyaç duyan bir parti değiliz. Biz 2017'de yapılan ve bugünkü bu ucube sistemi getiren o referandumda çok net çok açık tavır koyan insanların kurduğu bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla çizgisinde hiç kırılma olmayan, dün neyi savunduysak, bugün de aynı şeyi kararlılıkla savunan bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık bundan sonra da olmayacağız."

Erdoğan: Provokasyona pabuç bırakmayız