BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener: Erdoğan'a soruyorum, kaynağı nereden buluyorsun?----

Akşener: Erdoğan'a soruyorum, kaynağı nereden buluyorsun?

Akşener: Erdoğan'a soruyorum, kaynağı nereden buluyorsun?
10 Haziran 2018 - 15:09 www.finansgundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener İzmir Bergama'da açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi, "Meşhur bir çılgın projesi vardı. Kanal İstanbul, 65 milyar dolara mal oluyor. Sayın Erdoğan'a soruyorum; bu kaynağı nereden buluyorsun? Bunun faydası, getirisi ne olacak? Kimse sormayı akıl etmemiş ben sormaya devam edeceğim." dedi.

" 'Her yıl 50 milyar dolarlık yatırım yapacağız. Gençlere iş, istihdam yaratacağız' diyorum. Gençlere iş vermek bir devletin görevidir. Devlet çocuğuna iş verene kadar anasının, babasının, arkadaşının önünde çocuğun boynunu eğemez diyoruz. 500'er TL vereceğiz. 'Kaynak nerede' diye yarım metre hopluyorlar.Türkiye'nin kaynağı var, hırsızların cebinde o kaynaklar. 453 milyar dolar borçlandılar. 2 trilyon dolar cebinizden para topladılar. Cebinize ne girdi, oğlunuz iş mi buldu, çocuğunuz tayin mi oldu? 'Çok pahalıya üretiyormuşsunuz.' Öyle diyorlar. Şehir hastaneleri yapıldı yandaş müteahhite verildi. Erdoğan bir TV'de dedi ki, hastaneler müşterilerle dolacak. Siz hastalanın ki yandaşın cebi dolsun. Köprüler, tüp geçitler, hepsi yandaş müteahhitin." 

"Meşhur bir çılgın projesi vardı. Kanal İstanbul, 65 milyar dolara mal oluyor. Sayın Erdoğan'a soruyorum; bu kaynağı nereden buluyorsun? Bunun faydası, getirisi ne olacak? Kimse sormayı akıl etmemiş ben sormaya devam edeceğim. Çılgın projelerin sonuncusunu açıkladı. Adam kıraathane yapıyor, kıraathane. Yazıklar olsun, devlet kıraathane yapar mı?"

"Bizim kaynaklara gelelim; TRT'yi satıyorum. Çiftliğe dönmüş. Bir sürü ahmağa para kazandırıyorlar. Bunu özelleştiriyorum, oradan gelen parayla ve cebinizden giden paranın kalmasıyla gençlere işsizlik maaşı ödeyeceğim. İsrafı, çarpmayı, çalmayı engellediğimiz zaman, Türkiye'nin kamu satın almalarından yüzde 10 cebe giren para var. Emekliye 2 bayramda 2 maaş ikramiye vereceğiz dedik, 1000'er lira vereceğiz dediler. Onu da beceremediler, kimine 750, kimine 800 vermişler."

"Engelliler ile ilgili okullar açacağız, eğitimlerine çok önem vereceğiz. Otizmli çocuklara Norveç'te kod yazdırıyorlar, acayip para kazandırıyorlar,. Hem o çocuklar kazanacak, hem kazandıracaklar. Annelerin dinlendirilebileceği, çocukların eğitilebileceği rehabilitasyon merkezlerinin yapılması lazım. Biz önce Sayın Erdoğan ile arkadaşlarına iyi geldik. Atatürk ile problemlerini ortadan kaldırdık. Atatürk diyemiyorlardı, resmi törenlerde hep hastalardı."

"Biz kurulunca baktık, turp gibiymişler. Taşeron işçiler ile konuştuk yerine geldik. Çiftçi ile ilgili konuştuk, orada yalan söylüyorlar, biz düzelteceğiz. Polislerimiz ile ilgili 3600'ü söyledik, herkes programına aldı. İyİ Parti çiftçiye, köylüye iyi geldi. İYİ Parti öğretmenlere, eğitime de iyi gelecek. Biz siyasette demokratik siyaseti başlattık. Sonuçta seçmen kazandı, kazanacak. Benim 2 şapkam var. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener. Şimdi size milletvekili adaylarımızı tanıtacağım."

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadir yildirim11 Haziran 2018 00:22

    Bil bakalım Meral. . Her naneli biliyorsun ya... senin aklın ermez işte. . Bul bakalım. . 16 yıldır neler neler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor bul bakalim

  • recai10 Haziran 2018 17:07

    yap isleti bile bilmeyen parti baskani allah böyle insanlardan güzel memleketimizi korusun...?

  • Yavuz Sultan Selim 10 Haziran 2018 21:20

    Tek adam demişsin doğrusu "milletin adamı" olacaktı. Sonuçta seçen millet. Senin gibi şizofrenler mı belirleyecek iktidarı. Tabiki millet belirleyecek. Komşu ülkelerle aramız bozuksa bunda sizin parmağınız var ve daha önemlisi "uyuyan dev uyanıyor" son hamlelerini yapıyorlar baskı kuruyorlar. Hapse atılıp ta senin gibi düşmanca konuşmayana ,gerçekten masum olana ben raslamadım. Bence de bu seçim Türkiye düşmanlarının son şansı baba projeler bu dönemde hayat bulacak. Sistem güçlenecek. Ayrıca suriye meselesini de 5 yıl daha kaşıyamazlar orada rahatlayacak. Türkiye ye huzur refah gelecek.

  • Dik10 Haziran 2018 18:37

    Tek adsm rejimi inşa edip hesap vermeyen yöneticiden, dini kullanıp oy devsiren, tüm komşu ülkelerle aramızı bozan, muhalif herkesi hapse tıkan ve darbeyle alakasi olmaysn 150bini askin masum memuru işten atıp yerine badem kafası çalışmayan badem bıyıklı veya saldırgan kavgacı ama düşünsel melekelerden yoksun memur ordusu kuranlardan Allah korusun bu milleti inşallah. Zaten bu son şans. Bu seçimde kurtuldu kurtuldu bi milet, yoksa sonsuza kadar yakasından düşmeyecek bu milletin. Azerbaycan'ın Aliyev'i, Türkmenistan inki filan gibi

  • Yavuz Sultan Selim 10 Haziran 2018 18:07

    Amin. Bunlar yalan ve palavralar üzerinden oy kazanmaya çalışıyor maalesef. Allah vatanımızı bunların tezgâhlarından korusun.

  • Hedef 202310 Haziran 2018 15:44

    1-Trt çalışanlarına "bir sürü ahmak" dedi seviye yerlerde. 2- O hastanelere yurtdışından tedavi olmak için gelen kişiler var. Sağlığın da turizmi var. Müşteridir bunlar. Yerli de zaten sağlık güvencesi var ücret yok. Bunu daha bilmiyor. 3- kanal istanbul a da karşısın çok iyi anlıyorum çünkü hiç bir ülke istemez bunu.İsterler mi geçerken izin almayı ya da izin alamayıp bekletilmeyi para ödeyerek geçmeyi.

  • Hedef10 Haziran 2018 18:34

    Senin hedefini öpeyim. Hedef 2023 mus. Rüşvet almasın yeter, sırf o gerekçe bile bu kadını seçmemiz için yeterli neden veriyor.