BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAKOM, İstanbul için saat verip uyardı----

AKOM, İstanbul için saat verip uyardı

AKOM, İstanbul için saat verip uyardı
22 Haziran 2020 - 17:15 www.finansgundem.com

AKOM'dan yapılan tahmine göre, İstanbul, bugün öğlen saatlerinden itibaren başlayan yağışlı havanın önümüzdeki iki gün boyunca da etkisinde olacak. AKOM ayrıca kısa zaman diliminde kuvvetli yağacak yağmur için tedbirli olunması yönünde uyarıda bulundu.

İBB AKOM'dan yapılan açıklamada, önümüzdeki iki gün boyunca İstanbul genelinde yağışlı havanın etkili olacağı tahmini paylaşıldı.

İBB AKOM tarafından yapılan açıklamaya göre hafta sonu mola veren yağışların bugün öğle saatlerinden itibaren tekrardan başlaması ve Çarşamba gününe kadar aralıklarla gök gürültülü sağanak şeklinde devam etmesi bekleniyor.

Yağışların Salı (Yarın) sabah saatlerinden itibaren (10:00) il genelinde yer yer kısa süreli ve kuvvetli şekilde etkili olacağı tahmin ediliyor. Aynı zamanda yağış anında kuvvetli rüzgâr da bekleniyor.

Yağış öncesi meteorolojik uyarılar doğrultusunda AKOM koordinasyonunda hâlihazırda bekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, İSKİ, Yol Bakım, Çevre Koruma, Park Bahçeler, İBB Trafik, Zabıta ve 153 Yerinde Çözüm ekipleri meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirleri aldı.

AKOM, bölgesel olarak kısa zaman diliminde (15-30 dakika) etkili olması beklenen yağışlarda yağmur suyu anında akışa geçtiği için yaşanabilecek problemlere karşı tedbirli olması konusunda da vatandaşı bilgilendirdi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)