BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringAKLease tahvil ihraç etti----

AKLease tahvil ihraç etti

AKLease tahvil ihraç etti
24 Şubat 2012 - 13:16 www.finansgundem.com

AKLease, 150 milyon TL tutarında, 2 yıl vadeli 3 ayda bir kupon ödemeli tahvil ile, leasing sektörünün en uzun vadeli tahvilini ihraç etti.

Leasing Sektörünün öncü ve köklü kuruluşlarından AK Finansal Kiralama A.Ş. (AKLease), yurt içi ve yurt dışı, uzun vadeli ve uygun maliyetli yaygın fonlama imkânlarını arttırarak müşterilerine aktarma stratejisi kapsamında, bir ilke daha imza atıyor.
AKLease, 24 Şubat 2012 tarihinde 150 milyon TL tutarında, tahsisli satış yöntemi ile 2 yıl vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli ve Devlet tahviline endeksli bir tahvil ihracını gerçekleştirdi. Tahvil, leasing sektörü tarafından bugüne kadar ihraç edilen en uzun vadeli tahvil olması yönünden de bir ilk olma özelliğini taşıyor.
AKLease Genel Müdürü Tuncer Mutlucan, ”Sektörümüzde bir ilk olan, ihraç ettiğimiz 2 yıl vadeli ve değişken faizli, tahvil ihracından gelen kaynağı ülkemizin büyümesine katkıda bulunacak enerji, sağlık, inşaat ve üretim sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlerdeki yatırımcılara aktaracağız. AKLease olarak 2012 yılında da yatırımcıya uzman kadromuzla avantajlı finansman imkânları yaratacağız” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)