BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkkökler’in gelininden sürpriz ortaklık----

Akkökler’in gelininden sürpriz ortaklık

Akkökler’in gelininden sürpriz ortaklık
30 Ocak 2013 - 16:17 www.finansgundem.com

Esra Dinçkök ve Zeynep Mutlu ortak oldu… Şirket, internetten medya hizmeti verecek

İnternet üzerinden alışveriş hızla yayılıyor. Dünya genelinde online alışverişin hacmi 1.5 trilyon doları aştı. Türkiye’de ise 2012 yılında 20 milyar TL’yi buldu. Bu alanda peş peşe şirketler kuruluyor.
Büyüklü küçüklü birçok şirket bu alanda yatırımlar yapıyor. Atletico Madrid’de top koşturan milli futbolcu Arda Turan, cemiyet hayatının tanınmış simalarından Elif Dürüst gibi birçok ünlü internet üzerinden alışveriş siteleri kurmuştu. Bu kez yine alanda kurulan yepyeni bir şirketten bahsedeceğiz. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Akkök Holding’in veliahttı Raif Dinçkök’ün eşi Esra Dinçkök ve Zeynep Mutlu ortak oldu. 50 bin TL sermayeli şirkette Esra Dinçkök’ün kardeşi Aslı Münevver Tümen’de üçüncü ortak olarak girmiş. Şirket merkezi olarak ise İstanbul Emirgan’da bir adres gösterilmiş. Şirketle ilgili yetkililerine ulaşamadık. Ancak ana sözleşmesinde faaliyet alanları “internet üzerinden her türlü pazarlama ithalat ve ihracat ilişkilerinin kurulması şeklinde özetlenmiş. Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Zeynep Mutlu, başkan yardımcılığını da Esra Dinçkök üstlenmiş. Bize gelen bilgilere göre üç ortak son dönemlerin trendi olan internet üzerinden alışveriş sitesi kurup şirketlerinden bağımsız ticaret yapacaklarmış. (Para Dergisi)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)