BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakAkın Öngör'ün villası hala satılmadı!----

Akın Öngör'ün villası hala satılmadı!

Akın Öngör'ün villası hala satılmadı!
30 Mayıs 2016 - 11:42 www.finansgundem.com

Bankacılık sektörünün efsane isimlerinden Akın Öngör'ün 11 milyon euro değerindeki villası hala satılamadı

Akın Öngör, bankacılık sektörünün efsane isimlerinden. 1991-2000 yılları arasında Garanti Bankası'na genel müdürlük yaptı. Bankanın efsane genel müdürlerinden biri olarak anıldı. Kariyerinin zirvesindeyken, 55 yaşında kendini emekli etti.

Bankacılık sektörü için büyük sürpriz olan bu kararının ardından, eşi Gülin Öngör'le birlikte Manisa Akhisar'daki üzüm bağlarında hobi olarak şarap üretmeye başladı. Bir taraftan Akhisar'da şarapçılık İle uğraşırken Bodrum aşığı oldukları için Bodrum'a yerleştiler. Bodrum Türkbükü'nde 2 bin 500 metrekare alan içine 600 metrekarelik bir villa yaptırarak hayatını burada sürdürmeye başladılar.

Akın Öngör, Akhisar ile Bodrum arasında mekik dokudu, iki yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki villasını satışa çıkarmıştı. Kulislere göre, duayen bankacı burası için bir ekspertiz çalışması yaptırmış. 11 milyon euro'luk bir değer tespit edilmiş. Mülk iki yıldır satılamayınca Akın Öngör fiyatı 8.6 milyon euro'ya kadar indirmiş. Bodrum'daki lüks villa satışı yapan emlakçı, bugüne kadar villa için en fazla 4.5 milyon euro teklif edildiğini açıkladı. Bakalım Akın öngör villasını bu yıl satabilecek mi... (Para Dergisi)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)