BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiAkıllı band izleyenleri şaşırtıyor----

Akıllı band izleyenleri şaşırtıyor

Akıllı band izleyenleri şaşırtıyor
14 Haziran 2013 - 18:11 www.finansgundem.com

Elinizin tek bir hareketiyle dijital dünya ile etkileşim kurmanızı sağlayacak kol bandı izleyenleri şaşırtıyor

ABD’li Thalmic Labs şirleti, kamera odaklı hareket kontrol teknolojisine çağ atlatan bir giyilebilir kol bandı geliştirdi. MYO adı verilen ‘giyilebilir hareket kontrolü’, el ve kol hareketlerinizle akla gelebilecek tüm elektronik cihazların kontrol edilmesini sağlıyor.
Elinizin tek bir hareketiyle dijital dünya ile etkileşim kurmanızı sağlayacak kol bandı, gelecek yıl tüketicilerle buluşacak.
Thalmic Labs şirletinin geliştirdiği MYO, kaslarınızdaki elektriksel faaliyetleri okuyarak, tamamen kablosuz ortamda bilgisayar, telefon ve diğer elektronik cihazlarınızı kullanmanıza imkan verecek.
Şirketin web sayfasında verilen bilgiye göre, MYO’nun dayandığı teknoloji kaslarınızdaki hareketi anında ölçebiliyor. Sonuç olarak, bilgisayar, akıllı telefon ve televizyonlar başta olmak üzere elektronik cihazlar üzerinde kusursuz bir kontrol elde ediliyor.

Thalmic Labs’in kamera odaklı hereket kontrolüne son vereceğini öne sürdüğü MYO, sınırlı sayıda üretilecek. Ön siparişlerin 25 bini geçtiğini belirten Thalmic Labs, giyilebilir teknoloji ürününün 2014 başında piyasaya sunulacağını duyurdu.
Yazılım geliştiştiricilerin ek fonksiyon ve özellik kazandırması adına katkıda bulunabileceği MYO, 150 dolardan satılacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)