BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkıl almaz olay! Kilolarca altını toz haline getirip kıyafetlerine saklamış----

Akıl almaz olay! Kilolarca altını toz haline getirip kıyafetlerine saklamış

Akıl almaz olay! Kilolarca altını toz haline getirip kıyafetlerine saklamış
29 Mayıs 2023 - 11:04 www.finansgundem.com

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yabancı uyruklu bir şüphelide yaptıkları aramada, toz haline getirilen ve üzerindeki kıyafetlerin içine gizlenmiş yaklaşık 5 kilogram altın ele geçirdi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve Sabiha Gökçen Gümrük Müdürlüğü ekiplerinin havalimanında gerçekleştirdiği risk analizi çalışmaları kapsamında yabancı uyruklu bir yolcu takibe alındı.

Yolcunun yanındaki valiz x-ray taramasından geçirilerek kontrol edildi. Valizde herhangi bir şüpheli yoğunlukla karşılaşılmamasının ardından yolcunun üzerinde arama başlatıldı. Arama sırasında yolcunun üzerindeki kıyafetlerin normalden ağır ve sert olduğu fark edildi.

Detaylı arama için kapalı ve güvenli bir alana alınan yolcunun kıyafetlerinin astar kısımlarının açılması üzerine içlerinde süngere benzer materyallerin bulunduğu tespit edildi. İncelemeler neticesinde süngerlere altının toz haline getirilerek emdirildiği ve yüksek ısıda işlem gerçekleştirilerek tekrar katı formuna getirilebileceği anlaşıldı. Yapılan çalışmalarda şüphelinin üzerinden 5 kilogram altın ele geçirildi.

Milyarlık altın kaçakçılığının sırrı çözüldü

 

Altın kaçakçılığı uyuşturucuyu solladı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)