BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAkif Manaf'tan ‘Yaşam’ şifreleri----

Akif Manaf'tan ‘Yaşam’ şifreleri

Akif Manaf'tan ‘Yaşam’ şifreleri
03 Ocak 2018 - 18:20 www.finansgundem.com

Dünya Değişim Akademisi’nin kurucusu Akif Manaf, yeni eserini ‘Yaşam’ın şifresini arayanlar için yazdı!

52 esere imza atan ve kitapları 38 dile çevrilen Akif Manaf, yeni eserinde yaşam sanatını, yaşam amacını, yaşam paradoksunu, yaşam  sürprizlerini, yaşam bilmecesini, yaşam aşkını yazdı.

“İşte yaşam şifresi budur” dedirten kitap, yaşamı sorgulayanlara, tüm yaşam aşıklarına, neden yaşıyorum diyenlere, yaşamın anlamını adeta damıtarak, belleklere kazıyarak, bütün değeriyle sunuyor.

Eserden:

“...Yaşamı doyasıya yaşamak için ciddiyetten vazgeçip tüm kalbinle varoluşun esprisine açıl.  Sen varoluşun yaramaz çocuğusun ve öyle de kal. Sen ciddi bir yetişkin olarak hareket edersen varoluş sana güler ve espriyi basar.

...Ciddiyet kalbin kapanması espri ise açılması demektir. Ve kalbin kapanması acı çekmek demektir. O yüzden yaşamı ciddiye alınca acı çekiyorsun.

...Sen yaşamı ciddiye alınca yaşam durumu dengelemek için seni hafife alacak ve o zaman perişan olacaksın (alkışlar). İşte o yüzden yaşamı ciddiye değil, hafife alacaksın. O zaman yaşam denge kurmak için seni ciddiye alacak ve başarılı olacaksın. İşte gerçek başarı yaşamı ciddiye almaktan geçmez, yaşamın seni ciddiye almasından geçer (alkışlar)....”

...Evrenin ötesinde ciddiyet diye bir şey yok, yalnızca espri var. Bu yaşamda evrenin ötesindeki varoluştan mesajlar espri, sevinç ve coşku yoluyla alınır...”

Okuyucunun bütün sorularına cevap bulacağı “YAŞAM NEDİR VE NASIL DOYASIYA YAŞANIR?” çıktı! Kitap sipariş tel: 0532 284 17 90

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sıla Gündoğan16 Şubat 2018 23:18

    Akif Beyi uzun süredir çok severek takip ediyorum. Kişisel gelişim alanında 50 nin üzerinde kitabı var. Ve her birini soluksuz okuduğumu söyleyebilirim.