BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkçay'a girişlere izin verilmiyor----

Akçay'a girişlere izin verilmiyor

Akçay'a girişlere izin verilmiyor
08 Temmuz 2016 - 20:32 www.finansgundem.com

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bayram yoğunluğu devam ediyor. Trafik ekipleri zaman zaman Akçay'da durma noktasına gelen trafik yüzünden beldeye araç girişine izin vermiyor.

Trafik ekipleri zaman zaman Akçay'da durma noktasına gelen trafik yüzünden beldeye araç girişine izin vermiyor.

Ramazan bayramının bitmesiyle birlikte Kuzey Ege'den dönüşler başlarken, bir yanda da yoğunluk devam ediyor. Tanınmış turizm beldelerinden Akçay ise bölgede en çok turisti çeken bölge. Beldede aşırı talep yüzünden özellikle trafik konusunda büyük sıkıntı yaşanıyor.

Zaman zaman Akçay merkezde durma noktasına gelen araç trafiğine çözüm olaraktrafik ekipleri beldeye otomobil girişlerine izin vermiyor. Beldeye belirli zamanlarda sadece toplu taşıma araçları alınırken, belde girişine barikatlar konularak, vatandaşlar başka yollar yönlendiriliyor.

İzmir-Çanakkale - İstanbul ve İzmir-Balıkesir-İstanbul yollarında da yoğunluk yaşanıyor. Bölgede kavşak noktalarında trafik durma noktasına gelirken, trafik ekipleri ve Yunus timleri kavşaklarda görev yaparak akışı hızlandırmaya çalışıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)