BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkçakale sınırında çatışma!----

Akçakale sınırında çatışma!

Akçakale sınırında çatışma!
21 Temmuz 2013 - 10:54 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Telabyad İlçesi'nde çatışma çıktı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Rakka kentine bağlı Telabyad İlçesi'nde, El Nusra cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu PYD güçleri arasında çatışma çıktı.Silah sesleri tedirginliğe yol açarken çatışmalarda yaralanan 15 Suriyeli, Akçakale'ye getirildi.
Suriye'nin Rakka kentine bağlı Telabyad İlçesi'nde, geçen eylül ayında başlayan çatışmalarda ilçenin yönetimi Özgür Suriye Ordusu'na mensup muhalifler tarafından ele geçirildi. Yaklaşık 9 aylık sessizliğin ardından gece saatlerinde ilçede bulunan El Nusra cephesine bağlı kişiler ile Aynel Arap İlçesi'nden gelen PYD güçleri arasında çatışma çıktı. İlçenin kontrolünü ele geçirmek için Telabyad'a gelen PYD güçleri ile El Nusra cephesi arasındaki çatışma sınır komşusu Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde tedirginliğe yol açtı. Silah seslerinin ilçede net bir şekilde duyulduğu çatışmalarda yaralanan 15 kişi, yakınları tarafından sınırdan geçirilerek Akçakale Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil serviste tedavisine başlanılan yaralılardan, hayati tehlikesi bulunanlar çevre illere sevk edildi. Güvenlik güçleri, çatışmaların ardından sınır hattında önlemlerini arttırdı. Öte yandan Telabyad'da başlayan çatışmalarda çok sayıda kişinin öldüğü iddia edilirken, El Nusra cephesine bağlı bir komutanın PYD güçleri tarafından kaçırıldığı öne sürüldü.
PYD, TELABYAD'I KUŞATMA ALTINA ALDI
Suriye'nin Rakka kentine bağlı Telabyad ilçesinde, El Nusra cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasında çatışma çıktı.Gece boyunca devam eden silah sesleri ilçede tedirginliğe yol açtı. Havan topu atışları hala devam ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)