BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank’tan sonbahar kredisi!----

Akbank’tan sonbahar kredisi!

Akbank’tan sonbahar kredisi!
02 Eylül 2015 - 15:20 www.finansgundem.com

Akbank 'tan müşterilerine 434 lira taksitle 12.000 lira krediyi 36 ayda ödeme fırsatı...

Akbank Eylül ayında müşterilerinin kış öncesi ihtiyaçlarına destek olabilmek için özel bir kredi sunuyor. Sonbahar kredisiyle Akbank müşterilerine ayda 434 lira taksitle 12.000 lira krediyi 36 ayda ödeme fırsatı sağlıyor. Kampanya 15 bin liraya kadar nakit ihtiyaçları için 1 Eylül – 23 Eylül 2015 tarihleri arasında geçerli olacak.

Sonbahar Kampanyası ile ilgili olarak bilgi veren Akbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu “Eylül ayı okulların açılması ve bu mevsime denk gelen bayram nedeniyle müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem. Akbank olarak tüketicilerin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızla ihtiyaç duydukları her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.  Kış öncesi hazırlıklar, okul ihtiyaçları ve bayram harcamaları gibi nakit ihtiyaçları için sunduğumuz kampanya ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)