BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'ta yeni birime yeni Genel Müdür Yardımcısı!----

Akbank'ta yeni birime yeni Genel Müdür Yardımcısı!

Akbank'ta yeni birime yeni Genel Müdür Yardımcısı!
13 Şubat 2015 - 08:59 www.finansgundem.com

Akbank Kredi Takip ve İzleme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Ege Gültekin atandı

Akbank, son yıllarda müşterilerinin artan kredi başvurularına daha da hızlı yanıt vermek amacıyla Krediler İş Birimi’ni “Kredi Tahsis” ve “Kredi Takip ve İzleme” olmak üzere iki ayrı Genel Müdür Yardımcılığı yapısı altında yönetme kararı aldı. Bu karar çerçevesinde “Kredi Takip ve İzleme” sorumluluğu finans sektörünün deneyimli ve başarılı isimlerinden Ege Gültekin’e verilirken, hali hazırda “Krediler” iş birimini yöneten Ahmet Fuat Ayla “Kredi Tahsis” sorumluluğunu sürdürmeye devam edecek.

Akbank’ta Kredi Takip ve İzleme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine 13 Şubat 2015 itibarıyla başlayacak olan Ege Gültekin, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu. Yüksek lisansını John Hopkins Üniversitesi’nde tamamlayan Gültekin, uzun yıllardır farklı finans kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yapıyor. Ege Gültekin evli ve bir çocuk annesi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)