BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'ın sendikasyonu 605 milyon dolara yükseldi ----

Akbank'ın sendikasyonu 605 milyon dolara yükseldi

Akbank'ın sendikasyonu 605 milyon dolara yükseldi
08 Nisan 2020 - 10:30 www.finansgundem.com

Akbank, Nisan 2020 sendikasyonu ile Türkiye ekonomisine sağladığı kaynağı, yeni katılımlarla yaklaşık 605 milyon dolara çıkardı.

Akbank, Nisan 2020 sendikasyonu ile Türkiye ekonomisine sağladığı kaynağı, yeni katılımlarla yaklaşık 605 milyon dolara yükseltti.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 2 Nisan'da Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamasıyla piyasalara duyurulan 560 milyon dolar tutarındaki sendikasyon kredisi yeni bankaların katılımıyla daha da arttı.

Sendikasyon işlemine yenilikçi bir yaklaşımla sektörde akordiyon olarak bilinen bir özellik katan Akbank, çalışma saati kısıtı nedeniyle işleme katılmaya geç kalan bankaların da sendikasyona mevcut şartlarıyla dahil olmasına imkan tanıdı.

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalara rağmen başlangıçta 600 milyon dolar olarak hedeflenen sendikasyon, 15 ülkeden 29 bankanın katılımıyla 605 milyon dolara yükseldi.

72 yıldır istikrarlı ve şeffaf yönetimi, uluslararası standartlardaki bankacılık anlayışı, güçlü bilançosu ve uluslararası standartların üstündeki dijital altyapısı ile hizmet veren Akbank, bu süreçte de ülke ekonomisini desteklemeye devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dadaş08 Nisan 2020 15:19

    ".....72 yıldır istikrarlı ve şeffaf yönetimi, uluslararası standartlardaki bankacılık anlayışı, güçlü bilançosu ve uluslararası standartların üstündeki dijital altyapısı ile hizmet veren Akbank, bu süreçte de ülke ekonomisini desteklemeye devam edecek...." Evet bunlar çok güzel haber. Ancak YK olarak aldığınız karar doğrultusunda Akbank emeklilerine promosyon ödememe kararı almışsınız. NEDEN O zaman yeni bir YK kararı daha alın, isteyen Akbank emeklisi maaşını istediği bankaya götürsün, bunun yanında tüm fatura ödemelerini, KK 'da promosyon aldığı bankaya taşır. Siz kendi emeklinize vereceğiniz promosyonu yük olarak görüyorsanız diğer bankalar fatura ödemeleri ile birlikte sizin emeklinize seve seve promosyon ödemesi verecektir.