BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'ın ışıkları "Dünya Saati" için sönecek----

Akbank'ın ışıkları "Dünya Saati" için sönecek

Akbank'ın ışıkları Dünya Saati için sönecek
28 Mart 2014 - 15:56 www.finansgundem.com

Akbank, "Dünya Saati" uygulamasına, Sabancı Center'daki ışıkları söndürerek katılacak.

Çevre ve iklim değişikliği alanlarında önemli sosyal sorumluluk projeleri sürdüren Akbank, "Dünya Saati" kampanyasına bu yıl da katılıyor. Her yıl Mart ayının son Cumartesi günü herkesi iklim değişikliğiyle mücadele konusunda düşünmeye davet eden WWF-Türkiye, bu yıl da 29 Mart 2014 tarihinde saat 20:30 – 21:30 saatleri arasında ışıkların söndürülmesi çağrısında bulundu.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Mart Cumartesi günü “Dünya Saati” uygulamasına destek verecek olan Akbank, Sabancı Center'da bulunan Genel Müdürlük binasının ışıklarını bir saat boyunca söndürecek. Akbank, 150’den fazla  ülkeden, milyonlarca insanın katıldığı dünyanın en büyük çevre hareketi olan "Dünya Saati"ne katılarak, dikkatleri iklim değişikliğine çekecek.
WWF'ın çağrısıyla 2007'den bu yana  yüz binlerce insan, iklim değişikliğiyle mücadele için “Dünya Saati”ni dünyanın en büyük küresel hareketi haline getirerek ışıklarını söndürdü.

ING BANK DA KAMPANYAYA DESTEK VERİYOR

İstanbul ve Kahramanmaraş’ta küresel iklim değişikliğine dikkat çekecek ING Bank, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) kampanyasına destek vererek 29 Mart Cumartesi günü yapılacak olan etkinlik 20:30 – 21:30 saatleri arasında İstanbul Maslak’ta bulunan Genel Müdürlük binası ve Kahramanmaraş’ta yer alan Operasyon ve Çağrı Merkezi’nin ışıkları kapalı tutacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)