BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkbank’ın hedefindeki ülke----

Akbank’ın hedefindeki ülke

Akbank’ın hedefindeki ülke
15 Temmuz 2013 - 12:55 www.finansgundem.com

Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışına da odaklanan Akbank'ın yeni hedefi neresi...

Yurtiçine olduğu kadar yurt dışına da odaklanan Akbank’ın son olarak Kuzey Kıbrıs ile yakından ilgilendiği öğrendik. Bugüne kadar Ada’da müşterilerine sadece ATM makineleri ile hizmet sunan Akbank’ın yakın zamanda şube açacağı belirtiliyor.
KKTC’de konuya yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, banka bu yıl içinde Ada’da şube açılışı yapacak. Söz konusu banka Girne ve Lefkoşa’da olacak. Bankanın bu konuda yer arayışları halen devam ediyor. Bu konudaki konuda duyumlarımızı ilettiğimiz Banka yetkilileri KKTC’ye olan ilgilerini reddetmiyor ama çok kısa vadede takvime bağlanmış bir şube açma planlarının olmadığını belirtiyorlar. Bankadan üst düzey bir yetkili, “ Banka şuanda Kıbrıs’a şube açma konusunda bir karar almış değil. Yani bu konuda bir takvimimiz yok. Ancak Akbank olarak biz şube açılışlarına her zaman pozitif bakan bir bankayız. Dolaysıyla bu kapsamda önümüzdeki dönemde Kıbrıs’ta da şube açılışı söz konusu olabilir. Ancak şimdilik bir planımız ve takvimimiz yok” demekle yetindi. Şu anda yavru vatanda Türkiye İş Bankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, HSBC Bank, Türkiye Ekonomi Bankası, Halkbank, ING Bank, Şekerbank (Kıbrıs) faaliyet gösteriyor. Şubeleri bulunmamasına rağmen ATM’si ile hizmet sunan Türk bankaları ise Yapı Kredi, Akbank ve Vakıfbank… (PARA)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)