BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank’a büyük ödül----

Akbank’a büyük ödül

Akbank’a büyük ödül
14 Temmuz 2015 - 11:55 www.finansgundem.com

Akbank, Euromoney Mükemmellik Ödülleri’nde bir kez daha Türkiye’nin En İyi Bankası seçildi

Dünyanın önde gelen finans yayın grubu Euromoney tarafından düzenlenen “2015 Mükemmellik Ödülleri” - "2015 Excellence Awards” sahiplerini buldu. Uluslararası bankacılık sektörünün büyük önem verdiği bu prestijli ödülü “Türkiye’nin En İyi Bankası” – “Best Bank of Turkey” seçilen Akbank kazandı.
 
"2015 Excellence Awards” ödül töreni, dünyanın dört bir yanından en üst düzey banka yöneticilerinin katılımıyla 9 Temmuz 2014, Perşembe Londra’da gerçekleştirildi. Akbank, törende “Türkiye’nin En İyi Bankası” – “Best Bank of Turkey” ödülünü Euromoney yetkililerinden aldı. Akbank son on yılda bu ödülü altıncı kez kazanarak önemli bir başarıya da imza attı.
 
Bu seçkin ödülü kazanmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Tüm çalışanlarımızla birlikte yüksek bir performans göstererek, 2014 yılında çok ciddi başarılara imza attık. Tüm Akbanklılar’la birlikte gösterdiğimiz bu güçlü performans Euromoney’den “Türkiye’nin En İyi Bankası” ödülünü kazanmamızda belirleyici oldu." dedi.  Binbaşgil konuyla ilgili olarak açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
 
“Bankacılık sektöründe başarının yolu müşterinizi çok iyi tanımaktan ve üstün hizmet kalitesinden geçiyor. Bu konuda sektörümüze öncülük ediyoruz. Müşterilerimizin en üstün bankacılık deneyimini yaşaması önceliğimiz. Kalite Yönetimi Sistemimiz ile hizmet kalitemizi ölçüyor ve daha da geliştiriyoruz. 2012 başından bu yana 1,000’in üstünde sürecimizi iyileştirdik. Bu iyileştirmeler sayesinde artık müşterilerimize yılda 4.5 milyon saat daha fazla zaman ayırıyoruz. Çalışmalarımızın sonucunu da görüyoruz. Kalder - Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi araştırmasında özel bankalar arasında birinci seçildik.  Diğer yandan, teknolojik yenilikler ve inovasyon olmadan bu başarılara ulaşmak mümkün değil. Mobil bankacılıktaki gelişimi iyi gördük. Son 5 yılda mobil teknolojilere ve IT’ye toplamda 500 milyon dolar’ın üstünde yatırım yaptık. Bugün 1.5 milyon’a yakın müşterimiz bankacılığı akıllı telefonlardan yapıyor. Sosyal medyada 2.4 milyon takipçimiz var. Dünyanın en iyi akıllı telefon uygulaması Akbank’ta. Geçtiğimiz sene Akbank Direkt Mobil’le bu başarıyı Barselona GSMA - Dünya Mobil Kongresi’nde yakalamıştık.

Tüm bu çalışmalarımız Akbank’ı müşteri tercihlerinde yukarı taşıyor. Müşterilerimizle birlikte büyümeyi sürdürüyoruz. Akbank müşteri odaklı ve sağlıklı bir büyüme gerçekleştirmeye devam ediyor. Kredilerimizin aktif içindeki payını artırıyoruz. Büyürken aktif kalitemizi korumayı sürdürüyoruz. Yüzde 1.7 seviyesinde bulunan takipteki kredi oranımız sektördeki en düşük oranlardan biri. Bankamızın güçlü finansal yapısının yanında önemli bir büyüme potansiyeli de bulunuyor. Bunun yanısıra, bugün Türkiye’nin En Değerli Markasıyız. Bu özellik hem motivasyonumuzu hem de daha da iyisini başarma isteğimizi artırıyor. Hepimizin enerjisini yükseltiyor ve yeni başarıların önünü açıyor. Tabii tüm bu çalışmaları ve yatırımları çalışanlarımız olmadan başarmak mümkün değil. İyi bankacılık herşeyden önce güçlü bir ekip işi. Müşterimize en iyi hizmeti götüren, Türk bankacılık sektörüne yenilikleri getiren, başarılarımızın mimarı şubelerden üst yönetime kadar tüm Akbanklılar. Euromoney’den kazandığımız bu ödülün arkasında da tüm Akbanklıların büyük emeği bulunuyor. Kazandığımız bu ödül vesilesiyle, her konuda bize destek olan çalışanlarımıza, hissedarlarımıza ve diğer tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.”


 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)