BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAkbank ve KAÇUV çocukları sevindirdi ----

Akbank ve KAÇUV çocukları sevindirdi

Akbank ve KAÇUV çocukları sevindirdi
14 Ağustos 2018 - 14:00 www.finansgundem.com

Akbanklı Gönüllüler, bu bayram öncesi KAÇUV aracılığıyla hastanelerde tedavi gören çocuklara bayram hediyeleri gönderdi.

Yıl boyunca pek çok gönüllülük projesi hayata geçiren Akbanklı Gönüllüler’in kanser ile mücadele eden çocuklara küçük de olsa bir destek vermek için aldıkları hediyeler yola çıktı. Bu kapsamda, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) işbirliği ile Vakfın faaliyet gösterdiği üniversite ve devlet hastanelerinde tedavi gören yaklaşık 800 çocuğa bayram hediyesi gönderildi.

İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Batman, Diyarbakır, Edirne, Bursa, Şanlıurfa, Van, Kocaeli,  İzmir ve Samsun olmak üzere toplam 13 ilden hastanelerdeki 800 çocuğa Bayram hediyesi gönderildi. Akbanklı Gönüllüler, çalışma alanlarındaki belirli lokasyonlara yerleştirilen ağaçlardan, çocukların bilgilerinin bulunduğu kalp kartlarından bir tane alarak çektikleri çocuklara bayram hediyeleri aldı.

Akbanklı Gönüllüler yıl boyunca, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde pek çok gönüllülük projelesi hayata geçiriyor

Akbanklı Gönüllüler, tüm Türkiye’de bölge müdürlükleri ve şubelerdeki gönüllü elçileri ile faaliyet gösterdikleri lokasyonlarda değer yaratmak ve yerel halka destek olmak üzere yola çıkıyor. Akbanklıların ilgi alanları veya yeteneklerine göre yıl içinde farklı karakterde pek çok proje hayata geçiriliyor. Akbanklı Gönüllüler; çocuklarla finansal okur yazarlık etkinliklerinden, ihtiyacı olan okullara kitap ve oyuncak yardım kampanyalarına, hayvan barınağı ziyaretleri ile bakıma muhtaç hayvanlar için yardımlardan, bulundukları bölgelerdeki okulların boya ihtiyaçlarına kadar birçok konuda gönüllülük faaliyetleri yürütüyorlar. Son dönemlerde gerçekleşen çalışmalardan biri de, yardımseverlik koşuları yapan Akbank Redrunners’ın, 2018 Antalya Maratonu’nda topladığı 42 Bin TL’Lik bağış ile 9 gencin 1 yıllık burs ihtiyacını karşılaması oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)