BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank 'En İyi Nakit Yönetimi Bankası' seçildi----

Akbank 'En İyi Nakit Yönetimi Bankası' seçildi

Akbank 'En İyi Nakit Yönetimi Bankası' seçildi
10 Nisan 2015 - 13:45 www.finansgundem.com

'Dünyanın En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi 2015' araştırmasında Akbank’ı Türkiye’nin 'En İyi Nakit Yönetimi Bankası' seçti

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance’in yaptırdığı “Dünyanın En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi 2015” araştırması sonuçlandı. Global Finance Dergisi editörleri tarafından, yayının okuyucularının oyları, sektör analistleri, kurumsal yöneticiler ve teknoloji uzmanlarının katkılarıyla yapılan değerlendirmeler ve araştırmalar sonucunda Akbank, 'Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası' seçildi. Bu yıl ilk defa ülke kazananları kategorisinin eklendiği bu prestijli ödülü kazanan Akbank, önemli bir başarıya imza attı.

“Dünya’nın En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi Bankaları”nın belirlendiği çalışmada büyük bir çekişme yaşandığını vurgulayan Global Finance Editörü ve Başkanı Joseph Giarraputo, “Finansal kuruluşlar şirketlere hazine ve nakit yönetimi işlemlerinde geniş bir ürün ve hizmet ağıyla çözümler sunuyor. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, üstün teknolojik alt yapıları ile müşterilerine en iyi finansal çözümleri sunan, müşteri odaklı hizmetleriyle rekabetten ayrışan bankalar öne çıktı. Türkiye’de de Akbank, nakit yönetimi işlemlerindeki yüksek hacmi, pazar payı, rekabetçi fiyatlama stratejisi, teknolojik altyapısı ve müşteri hizmetlerindeki başarısı ile bu ödülü kazandı” dedi.

“Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası” olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Akbank Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Erdoğdu Paker, “Vizyonumuz, nakit yönetiminde hem konvansiyonel hem de teknolojik ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin iş ortağı olmak. Sürekli geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizin müşterilerimizin hayatını kolaylaştırdığını görmek bizleri mutlu ediyor. Yenilenen teknolojik altyapımız ve uzman nakit yönetimi kadromuz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına proaktif yaklaşım ve yenilikçi ürünlerimizle çözüm sunmaya devam edeceğiz. ‘Kusursuz nakit yönetimi, kesintisiz ticaret’ sloganımızla müşterilerimizin her daim yanındayız.” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)