BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank direkt yenilendi----

Akbank direkt yenilendi

Akbank direkt yenilendi
05 Temmuz 2014 - 22:16 www.finansgundem.com

Akbank Direkt farklı müşterilerin kendilerine en uygun platformları kullanarak, ihtiyaçlarına en uygun hizmetten yararlanabilmelerine olanak sağlıyor

Akbank Direkt, yeni ara yüzleriyle dijital bankacılıkta bir yeniliğe daha imza atarak, farklı müşterilerin kendilerine en uygun platformları kullanarak, ihtiyaçlarına en uygun hizmetten yararlanabilmelerine olanak sağlıyor.

Banka açıklamasına göre, Akbank Direkt Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik en doğru hizmeti verebilmek ve onlara en iyi kullanıcı deneyimini yaşatabilmek için sürekli geliştirmeye devam ettikleri Akbank Direkt'i yenilediklerini belirtti.

Tablet ara yüzüne benzeyen tasarımıyla Akbank Direkt ile müşterilerine daha iyi kullanıcı deneyimi sunduklarını aktaran Oğuz, bununla birlikte Akbank Direkt'le farklı segmentlerdeki farklı müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Akbank Direkt'i çeşitlendirdiklerini ve 2 yeni arayüzü hayata geçirdiklerini kaydetti.

Akbank Direkt Plus'ın Akbank müşterilerine zengin yatırım seçenekleri ve görüntülü müşteri hizmetleri sunarak dijital bankacılıkta ayrıcalıklı hizmetin adresi olacağını belirten Oğuz, "Akbank Direkt İşim ise, iş ve kişisel hesaplarını tek bir ekranda takip etmek isteyen Akbank müşterilerinin işlemlerini kolaylıkla tamamladığı bir platform" ifadelerini kullandı.

Akbank Direkt'in yeni platformlarının sağladığı olanaklar hakkında bilgi veren Oğuz, şunları kaydetti:

"Akbank Direkt Plus ile müşterilerimiz, canlı destek ve görüntülü görüşme üzerinden ihtiyaç duydukları anda, müşteri temsilcileri ile iletişim kurarak destek alabiliyorlar. Akbank Direkt plus kullanan Akbank müşterileri, 444 25 25 Akbank telefon şubesini aradıklarında, müşteri temsilcisine aktarılırken önceliklendiriliyor. Akbank Direkt Plus kullanıcıları, Akbank Direkt Plus'a özel avantajlı mevduat oranlarından, zengin yatırım seçeneklerinden ve Akbank Direkt Plus'a özel marka ortaklıkları ve kampanyalardan faydalanabiliyorlar.

KOBİ'lerin dijitalleşmesi sürecine destek bizim için önemli. Buradan yola çıkarak, Akbank Direkt İşim'i hizmete sunuyoruz. İş yeri sahibi müşterilerimiz, Akbank Direkt İşim'i kullanarak hem şirket hem de bireysel hesaplarını tek bir yerden takip edebiliyorlar. Akbank Direkt İşim’de bulunan Nakit Akışı desteğiyle, gelir-gider takibini kolaylıkla yapılabiliyorlar. Nakit Akışı üzerinde bankadaki bilgiler üzerinden, gün bazlı olarak gelecek dönem tahmini bakiye hesaplaması görüntülenebiliyor. Ayrıca, gerçekleşmemiş ödemelere ait uyarılarla kullanıcının bilgilendirilmesi sağlanıyor. Akbank Direkt İşim'de bulunan 'Ajanda'ya nakit akışında girdi/çıktı yaratan işlemler de kaydediliyor. Ayrıca, Akbank tarafından eklenen, motorlu taşıtlar vergisi, önemli vergi dönemleri gibi genel bilgilendirmelere de buradan ulaşılabiliyor. Kullanıcılar isterse kendileri için önemli olan tarihleri ve hatırlatmaları da buraya ekleyebiliyorlar."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)