BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank Direkt Mobil’den tanışma kampanyası----

Akbank Direkt Mobil’den tanışma kampanyası

Akbank Direkt Mobil’den tanışma kampanyası
24 Haziran 2015 - 12:26 www.finansgundem.com

“Akbank Direkt Mobil” uygulamasını ilk defa kullanan müşteriler hem ücretsiz işlem fırsatlarından faydalanacak

Teknolojik gelişmeleri bankacılık hizmetlerine entegre ederek geliştirdiği uygulamalarla müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştıran Akbank Direkt, 23 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında Akbank Direkt Mobil’i ilk kez kullanan müşterilerine ücretsiz işlem yapma fırsatı sunuyor. Ayrıca 1 Temmuz’dan itibaren ilk defa Akbank Direkt Mobil kullanan müşteriler ücretsiz işlem fırsatlarının yanı sıra n11.com’dan yapacakları elektronik hariç 200 TL ve üzeri alışverişlerine 40 TL değerinde indirim kodu da kazanacak.

Akbank Direkt Mobil Bireysel’e müşteri numarası veya kredi kartı numarası ile ilk kez giriş yapan müşterilerin faydalanabilecekleri kampanya ile ilgili açıklama yapan Akbank Direkt Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz; “Mobil pazarın bankacılıktaki öncülüğünü yapan uygulamamızı müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak geliştirdik. Bankacılık işlemlerinin saniyeler içinde yapılabilmesini sağlayan Akbank Direkt Mobil uygulamamız bugün liderliğe oynuyor. Biz de Akbank Direkt’in sunduğu bu avantajları daha çok müşterimiz faydalanabilsin diye bir tanışma kampanyası başlattık ” dedi.

Kampanya kapsamında ilk kez Akbank Direkt Mobil uygulamasına giriş yapan müşteriler; Hesaptan EFT, Hesaptan Geç EFT, Hesaptan Havale (TL/YP), Swift, Cep Telefonuna Para Gönder-Hesaptan, Şans Oyunu Ödemeleri, KKB Risk Raporu, KKB Çek Raporu, Başka Banka Kart Borcu Ödeme işlemlerini ücretsiz yapabilecekler.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)