BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank Cebe POS ile kurumsal markalar da ödemelerini dijitalleştiriyor!----

Akbank Cebe POS ile kurumsal markalar da ödemelerini dijitalleştiriyor!

Akbank Cebe POS ile kurumsal markalar da ödemelerini dijitalleştiriyor!
07 Aralık 2021 - 11:32 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek üye işyerlerini tutar bağımsız ödeme alabilen Cebe POS uygulaması ile tanıştıran Akbank’ta yenilikler devam ediyor.

Akbank Cebe POS uygulaması 2020’nin sonunda küçük işletmelerden büyük ilgi görerek binlerce iş yeri tarafından kullanılmaya başlandı. Baştan sona dijital ve hızlandırılmış bir deneyim olarak tasarlanan Cebe POS uygulaması, Türkiye’de yine bir ilk olarak seçili Gratis mağazalarında hayata geçiyor. Bu uygulama ile Gratis müşterileri alışverişlerini tamamladıktan sonra kasaya gitmelerine, kuyruğa girmelerine gerek kalmadan reyonlarda temassız, QR veya mobil ödeme yöntemlerinden biri ile hızlı ve güvenli bir şekilde ödemelerini gerçekleştirecek, mağaza içinde hızlı ve dijital ödeme deneyimini yaşayabilecekler.      

Akbank Cebe POS uygulaması ile sunulan deneyimin dijital ödemeler dünyasında fark yaratacağının altını çizen Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce uygulamaya ilişkin şunları söyledi: 

İçinde bulunduğumuz pandemi koşullarında alışverişlerde temassız, QR ve mobil ödemelerin arttığını ve hızın önem kazandığını görüyoruz. Akbank Cebe POS uygulaması ile kurumsal işletmelere de hızlı ve güvenilir ödeme almak için mağaza içi kolaylıkla adapte edilebilir çözümler sunuyoruz. Gratis ile birlikte hayata geçirdiğimiz çözüm ile ödemeler için müşterilerin kasaya gitmelerine gerek kalmadan reyonda hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme alınabilmesini sağlıyoruz. Özellikle indirim ve yoğun alışveriş dönemlerinde kasa ve mağaza yoğunluğunun önüne geçilirken hem üye işyerlerine verimli bir iş ortamı sunulmasına fayda sağlıyor hem de kasaların önünde oluşan uzun kuyrukların önüne geçilerek sosyal mesafeli ve hızlı ödeme alanları yaratıyoruz. Uygulamayı önümüzdeki dönemde farklı sektörlerde de görecek olmak, her sektörden iş yerini dijital çözümler ile desteklemek bizleri heyecanlandırıyor.

Gratis CEO’su Bülent Gürcan ise “Akbank’ın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği Cebe POS uygulamasını yine Türkiye’de bir ilk olarak Gratis müşterilerinin deneyimine sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gratis mağazalarına gelenler artık Cebe POS uygulaması sayesinde kasaya gitmeden reyonlardan hızlı ve güvenli bir şeklide ödeme yaparak keyifle alışverişlerini tamamlayabilecek” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)