BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank bu yıl da o ödülü aldı----

Akbank bu yıl da o ödülü aldı

Akbank bu yıl da o ödülü aldı
12 Kasım 2015 - 14:48 www.finansgundem.com

The Banker, Akbank’ı 'Best Private Bank in Turkey' ödülüne layık gördü

Türkiye’nin ilk özel bankacılık birimi olan Akbank Private Banking,   dünyanın en prestijli finans dergilerinden The Banker’ın  Best Private Bank in Turkey Ödülü’nü kazandı.
 
Akbank, bu ödülü üst üste iki yıl kazanan ilk Türk bankası oldu.
 
Akbank Private Banking’in yenilikçilik ve uzmanlık gerektiren, müşteri odaklı çalışmaları müşterilerinden takdir toplarken, uluslararası platformların da dikkatini çekiyor. Akbank Private Banking, 60 ülkeden toplam 190 katılımcı banka ile dünyanın en prestijli özel bankacılık ödülü olarak kabul edilen ve yedi yıldır verilen “Global Private Banking Awards” kapsamındaki “Best Private Bank in Turkey” ödülünü üçüncü kez kazandı. Akbank, bu ödüle üst üste iki yıl layık bulunan ilk Türk bankası oldu. Akbank Private Banking, temel bankacılık ürünlerinin yanı sıra yabancı hisse senetleri, yabancı sabit getirili ürünler ve küresel piyasalardaki uzmanlığı ile müşterilerine verdiği hizmetlerle farklılaşıyor. Akbank ayrıca geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği Akbank Yatırım Hizmetleri’yle de müşterilerinin tercih ve beklentilerine göre yatırımlarının daha iyi yönetilmesini sağlayarak, kişiye özel yatırım uzmanlığı hizmeti sunuyor.
 
“Türkiye’nin ilk özel bankacılık birimi olarak müşteri odaklı çalışmalarımız ile farklılaşıyoruz”
 
The Banker Dergisinin Singapur’da gerçekleştirdiği törendeki ödülü, Akbank adına Akbank Private Banking Bölüm Başkanı Didem Bağrıaçık aldı. Bağrıaçık, “Türkiye’nin ilk özel bankacılık birimi olarak müşteri odaklı çalışmalarımız ile farklılaşıyoruz. Her biri kendi alanlarında uzmanlaşmış olan “private bankerlarımız” ile müşterilerimizin varlıklarını en iyi şekilde değerlendiriyor, çok özel yatırım alanları ile müşterilerimize her zaman en yüksek getiriyi sağlamayı hedefliyoruz. Konusunda uzman ekibimiz, dünya finans piyasalarındaki gelişmeleri ve trendleri müşterilerimize eşzamanlı olarak aktararak, onları da yatırım kararı sürecine dahil ediyor.” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)