BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank 11. kez “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi----

Akbank 11. kez “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi

Akbank 11. kez “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi
26 Mayıs 2021 - 11:26 www.finansgundem.com

Akbank, zorlu pandemi koşullarında müşterilerine sunduğu hizmet, sağlam finansalları ve geleceğin bankacılığı konusundaki çalışmalarıyla "Türkiye'nin En İyi Bankası" unvanına layık görüldü. 

Global Finance tarafından Akbank 11. kez “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Global Finance tarafından “Dünyanın En İyi Bankaları - 2021” ödülleri kapsamında bir kez daha “Türkiye'nin En İyi Bankası” seçilmelerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Pandeminin yarattığı koşullar küresel olarak her sektörde zorlukları beraberinde getirdi. Geleceğin bankacılığı vizyonuyla çıktığımız dönüşüm yolculuğumuzda teknolojiye ve çalışanlarımıza yaptığımız yatırımlar; müşterilerimize en hızlı ve en kolay çözümleri sunmamız konusunda bizleri bu zorlu süreçte bir adım öteye taşıdı.  Gösterdiğimiz bu yüksek performans ışığında 11. kez aldığımız bu unvanın en önemli dayanağı olan tüm çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.

“Çalışmalarımız dünyadaki örnek uygulamalar arasında gösteriliyor”

Binbaşgil sözlerini şöyle sürdürdü:

Sağlam finansallarımız, güçlü teknolojik altyapımız ve Türkiye’nin en iyi bankacılarından oluşan Akbanklılarla yaptığımız çalışmalar sonucunda elde ettiğimiz müşteri memnuniyeti bizleri her geçen gün Global Finance gibi saygın uluslararası yayınların ödüllerinde en üst sıralara yükseltiyor. İnsan ve kültürden, teknoloji ve inovasyona kadar yaptığımız bütün çalışmalarımız dünyadaki örnek uygulamalar arasında gösteriliyor. Türkiye’yi geleceğe taşıyacak öncü banka olma vizyonumuzla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başarımızda payı olan Akbanklılar başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim.

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Turan Bulud26 Mayıs 2021 14:13

    Sn, Ziya Akkurt ve ekibinin 11 yil once attigi tohumlar cok guzel yesermis. Tebrikler

  • Finansör26 Mayıs 2021 14:09

    İlgisi yok sabancı olmasa bir hiç halktan en düşük faizi vererek parayı topluyor resmi yasal mevduat yüzde yirmi bunlar veriyor o beş onaltı birkere etik değil neresinden baksan