BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkasya AVM'de yangın paniği----

Akasya AVM'de yangın paniği

Akasya AVM'de yangın paniği
04 Mayıs 2014 - 15:14 www.finansgundem.com

Akasya AVM'nin de bulunduğu Akasya Rezidans'ta yangın çıktı, alışveriş merkezi boşaltıldı

İstanbul Anadolu yakasının gözde alışveriş merkezi Akasya AVM'nin de bulunduğu kompleksin rezidans bölümünde yangın çıktı. Alınan ilk bilgilere göre yangın rezidansın üst katlarında meydana geldi. İtfaiye kısa bir süre içinde yangını söndürdü. 
İlk müdahaleyi personelin yaptığı yangın, hafta sonu olması sebebiyle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezinde paniğe neden oldu.
Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi.
Yoğun duman oluşması nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Panik sırasında bazı AVM çalışanlarıyla vatandaşların fenalık geçirdiği görüldü. Kaçarken düşüp yaralanan bir kişi de olay yerindeki ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yetkililerce tamamen boşaltılan alışveriş merkezindeki yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay anında rezidansların boş olduğu öğrenildi.
Bu arada, yangının çıkmasının ardından yetkililerce, "Bu bir tatbikat değildir, gerçek yangındır" anonsu yapıldığı öğrenildi. Bazı vatandaşlar da "binanın yangın nedeniyle yıkılacağı" söylentisi üzerine dışarı kaçtıklarını belirtti.
Soğutma çalışmalarının devam ettiği binanın önünde tedbir amaçlı ambulans bekletiliyor.

Akasya Acıbadem AVM yönetimi rezidans kısmında meydana gelen yangın hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama..

AKASYA AVM. AÇIKLAMASI

Akasya Acıbadem’de, kule blokta gerçekleştirilen kaynaklı imalat sırasında sıçrayan kaynak çapağının, yatay blok terasında bulunan büyük jakuzilere (yüzme makinesi) düşmesi sonucu, polyester malzemeden mamül jakuziler tutuşarak ufak çaplı bir yangına neden olmuştur.
Yangın yaklaşık 13-14 dakika içerisinde söndürülmüştür.
Gerekli tüm önlemler alınmış olup, Akasya Acıbadem kompleksimiz genelinde herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Buna istinaden gerekli temizlik çalışmaları da başlatılmıştır.
Bununla birlikte bazı basın - yayın organlarında yayımlanan haber içeriklerinde yer alan 'panik ve yaralanmaların' olduğuna ilişkin bilgiler gerceği yansıtmamaktadır.
 
Bilgilerinize sunarız.

 




Dev rezidanstan dumanlar yükseliyor


 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)