BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAK Yatırım ve Portföy güçlerini birleştiriyor----

AK Yatırım ve Portföy güçlerini birleştiriyor

AK Yatırım ve Portföy güçlerini birleştiriyor
28 Ekim 2015 - 07:36 www.finansgundem.com

Ak Yatırım ve Ak Portföy, “Akbank Yatırım Hizmetleri” çatısı altında birleşiyor

Yatırım ortamının değiştiğine dikkat çeken Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Uzmanlık ve tecrübenin önemi artıyor. Biz de Akbank Yatırım Hizmetleri’ni geliştirdik” dedi.

Akbank, iştirakleri Ak Yatırım ve Ak Portföy’ü “Akbank Yatırım Hizmetleri” şemsiyesi altında birleştiriyor. Müşterilerinin yatırım tercihleri ve beklentileri doğrultusunda yatırımlarını daha iyi yönetebilmek için Akbank olarak Ak Yatırım ve Ak Portföy ile güçlerini birleştirdiklerinin altını çizen Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Türkiye’de ve dünyada yatırım ortamı değişiyor, uzmanlık ve tecrübenin önemi artıyor. Bu değişim paralelinde biz de yaklaşık 2 yıllık yoğun bir çalışma sonunda Akbank Yatırım Hizmetleri’ni geliştirdik. Müşterilerimize Ak Portföy ve Ak Yatırım işbirliğiyle tek noktadan yatırım uzmanlığı sunmaya başlıyoruz. Akbank Yatırım Hizmetleri dijital çağın olanaklarından da en iyi şekilde yararlanacak” dedi.

Yeni iş modeli sayesinde, müşterilerinin değişen beklentilerini en iyi şekilde karşılayacaklarının altını çizen Binbaşgil, “Türkiye’de birikimlerini değerlendirmek isteyenler için mevduatın yanına farklı yatırım ürünlerini de ekleyerek, müşterilemizin yatırım beklentilerine uygun değer önerilerini sunmaya devam edeceğiz” dedi.

GERİ BİLDİRİM ALDIK

Akbank Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif Özer İsfendiyaroğlu da konu ile ilgili açıklamasında, “Müşterilerimizi dinlediğimizde, yatırım konusunda 4 temel geri bildirim aldık. Müşterilerin tek noktadan ve hızla erişebileceği, servise ihtiyacı olduğunu gördük. Tüm bu müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere şubelerimiz ve dijital kanallarımızdan, bu yeni yatırım hizmeti modelini oluşturduk” dedi.

SEKTÖRDE DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Önümüzdeki dönemde hem yeni Sermaye Piyasası Kanunu’nun değişimi, hem de Borsa İstanbul’un getireceği yenilikler çerçevesinde yatırımcıların ihtiyaçlarının değişeceğini öngördüklerinin altını çizen Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, “Müşterilerimiz için kapsamlı ürünlere kadar tüm ihtiyaçlarına cevap vereceğiz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)